Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Цікаві тендери Прикарпатського національного університету на Prozorro

ЄДРПОУ : 02125266
Організація : ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА
Адреса : Україна, Івано-Франківська область, ВУЛИЦЯ ШЕВЧЕНКА, будинок 57
Контактна особа:
Ім"я : Гнідан Юлія Ігорівна
Телефон : 380342596056
Факс : -
Свою історію Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника веде ще з 1940 р. Сьогодні найстаріший вуз Івано-Франківщини приводить якість освіти до європейських стандартів. На базі ВНЗ відкрито 11 факультетів, чотири інститути і коледж, також на балансі установи перебувають науковий парк, ботанічний сад і дендрарій, стадіон, кілька сучасних спорткомплексів. Щороку в навчальному закладі отримують освіту 15,5 тис. студентів, ВУЗ тісно співпрацює з провідними університетами Європи та США, успішно реалізує інноваційні програми спільно з міжнародними науково-дослідними центрами. За рівнем успішності студентів та аспірантів Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника входить в топ-200 найпрестижніших вузів України (38 місце) та міжнародного рейтингу «QS World Universiti Ranking». Лідер вітчизняної науки, учбовий заклад європейського зразка, ПНУ є перспективним партнером – знайти цікаві тендери даного замовника в системі Прозорро ви зможете на сайті tender.uub.com.ua.

Як взяти участь у держзакупівлях Національного університету Прикарпаття на майданчику «Української універсальної біржі»

Як і будь-яка державна установа, сьогодні Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника проводить державні закупівлі виключно через систему Prozorro. В свою чергу, брати участь в оголошених аукціонах замовники і постачальники можуть через електронний майданчик «Української універсальної біржі», що має акредитацію I-IV рівня від Міністерства економічного розвитку і торгівлі. Як свідчить статистика, найчастіше ПНУ оголошує тендери за наступними напрямками:
  • придбання комп’ютерів, оргтехніки;
  • закупівлі великих обсягів канцтоварів;
  • замовлення офісних меблів;
  • регулювання та заміна лічильників;
  • внутрішній ремонт приміщень;
  • страхування майна;
  • розробка спеціалізованого програмного забезпечення;
  • створення проектно-кошторисної документації.

Особливості тендерів Прикарпатського національного університету в системі Прозорро.Закупівлі

В новій системі абсолютно чесних і прозорих закупівель ПНУ проводить торги за наступними процедурами:
  • відкриті торги – найчастіше зустрічаються на Prozorro, складаються з чотирьох етапів (подання пропозицій, проведення аукціону, розкриття учасників та перегляд поданих заявок, підписання договору). Мають ліміт на вартість лоту;
  • допорогові закупівлі – ця процедура застосовується в аукціоні, якщо виставлені в ньому товари чи послуги оцінюються мінімум в 50 000 грн.
У разі реєстрації на платформі «Української універсальної біржі» постачальники отримують відмінний клієнтський сервіс: особистий консультант вчасно дасть пораду з усіх питань, що стосуються участі у тендерах чи безпосереднього користування електронним майданчиком. Також на нашому сайті є покрокова інструкція та навчальні відео, завдяки яким ви швидко опануєте систему проведення онлайн-аукціонів.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__