Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Тендери Генеральної прокуратури України на tender.uub.com.ua

ЄДРПОУ : 00034051
Організація : Офіс Генерального прокурора
Адреса : Україна, Київська область, ВУЛИЦЯ РІЗНИЦЬКА, будинок 13/15
Контактна особа:
Ім"я : Тетяна Коновал
Телефон : +380445967096
Факс : -
Очікування пропозицій
6 дн. 10 год. 52хв.
Завершення: 02.05.2024 09:00
Загальний бюджет:
2310407.48 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
11907910.21 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
2725605 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
169096.5 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
18890.14 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
18570 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
12116 грн.
Детальніше
UA-2024-04-23-009089-a
Закупівля без використання електронної системи
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
26498.1 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
1346 грн.
Детальніше
Генеральна прокуратура України представляє собою систему органів державної влади, на які покладено функції обвинувачення, контролю та нагляду, а також представлення інтересів держави в суді. 23 вересня 2019 року Президент підписав законопроект, відповідно до якого Генеральна прокуратура України в майбутньому перетвориться на Офіс генпрокурора. Першочерговими завданнями вказаної установи є укріплення законності, захист та дотримання прав і свобод громадян України, а також розбудова нашої країни як правової держави. Як зазначається на сайті Генеральної прокуратури gp.gov.ua, даний орган було створено у 1991 р. для досягнення наступних цілей:
  • підтримання в суді публічних обвинувачень;
  • керування процесом досудового розслідування, вирішення в межах закону інших питань, що стосуються кримінальних проваджень, контроль розшукових та слідчих дій, що в даний момент виконуються органами правопорядку;
  • представлення в суді інтересів держави у випадках, визначених законом.
За новим регламентом до складу організації крім Офісу генпрокурора також входитимуть обласні та окружні прокуратури (знаходяться в межах адміністративно-територіального округу, на який поширюється юрисдикція відповідного обласного відомства), а також Спеціалізована антикорупційна прокуратура. Одночасно з підпорядкування Офісу генерального прокурора виключаються військові прокуратури. Майбутні працівники проходять навчання в Національній академії прокуратури України. Лише у 2019 р. для функціонування Генеральної прокуратури з бюджету було виділено 7,26 млрд. грн. Одночасно впродовж року працівниками установи виявлено 7 804 випадків хабарництва та інших корупційних зловживань, стосовно яких відкрито 2 546 кримінальних провадження. Дізнатися більше про діяльність організації можна на офіційному сайті Генеральної прокуратури України gp.gov.ua.

Особливості державних закупівель Генпрокуратури України в електронній системі ProZorro

Відповідно до чинного законодавства, сьогодні всі державні тендери відбуваються виключно через електронну систему Прозорро.Закупівлі. Головним досягненням впроваджених реформ стала повна відкритість та прозорість процедури державних закупівель, адже раніше ця галузь була чи не найбільш корумпованою в країні. За новими правилами необхідні товари і послуги державні та комунальні підприємства, установи і організації на зразок Генеральної прокуратури України замовляють шляхом проведення публічних тендерів на спеціальних онлайн-майданчиках, акредитованих Міністерством розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України. Брати участь у держзакупівлях сьогодні можуть абсолютно всі постачальники, що вчасно подали пропозицію та виконали умови, встановлені системою. Під час торгів ставки робляться анонімно, тож замовник не може наперед домовитися зі «своїм» кандидатом. До того ж, доступ до активної закупівлі мають не тільки спеціальні контролюючі органи, а й незалежні спостерігачі – громадські організації, журналісти, звичайні громадяни. Будь-яка спроба порушити правила проведення тендеру оскаржується, а винна сторона притягується до відповідальності.

Взяти участь у публічних торгах Генеральної прокуратури України – сайт tender.uub.com.ua

Реєструючись на електронному майданчику «Української універсальної біржі», постачальники отримують миттєвий доступ до актуальних закупівель Генеральної прокуратури України. В системі Прозорро.Закупівлі дана установа оголошує відкриті тендери наступної тематики:
  • закупівля миючих засобів, паперових рушників та серветок;
  • придбання канцелярських товарів;
  • купівля спеціальних брезентових мішків для кореспонденції;
  • закупка витратних матеріалів для принтерів і ксероксів;
  • придбання мішків для сміття;
  • закупівлі офісних шредерів.
Найчастіше закупівлі даного замовника проходять за процедурою відкритих торгів, в тому числі з публікацією англійською мовою. Перша підходить для тендерів, вартість яких перевищує 200 тис. грн. У відкритих торгах з публікацією англійською стартовий бюджет закупівлі складає 133 000 євро – у цьому випадку двома мовами вказується назва компанії замовника, контакти, дані про предмет закупівлі та гарантійне забезпечення.

Як перемогти у тендерах Генпрокуратури на майданчиках Прозорро – поради фахівців

Знайти вигідний тендер просто – достатньо у форму пошуку на головній сторінці сайту tender.uub.com.ua ввести назву замовника, код ЄДРПОУ Генеральної прокуратури України - 00034051, бюджет чи дату проведення торгів, статус або тип процедури. Спеціалісти УУБ з радістю нададуть вам професійну підтримку: навчать користуватися майданчиком та правильно подавати пропозиції. Реєструйтеся на майданчику «Української універсальної біржі», підписуйтеся на наші сторінки в соцмережах, беріть участь у торгах та перемагайте!

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__