Показати схожі тендери

Закупівля М’ясо (м’ясо яловичини першої та другої категорії (тазостегнова, лопаткова та шийні частини), бедро куряче охолоджене, філе куряче охолоджене, м’ясо свинини охолоджене) від Станишівська сільська рада.

Тип закупівлі Відкриті торги з особливостями
Тендер UA-2024-03-13-003016-a
План UA-P-2024-03-13-003198-a link
Статус Завершена закупівля
Остання зміна 08.04.2024 15:08
Перевірити КЕП
Очікувана вартість:
628 132.6 грн. (З ПДВ)
Розмір мінімального кроку пониження ціни:
3 150 грн. (0,50 %)
Вартість подання пропозиції:
612 грн.
Подання пропозицій ( Завершено )
з 13.03.2024 10:50 до 21.03.2024 09:00
Завершено
Період уточнень
з 13.03.2024 10:50
до 18.03.2024 00:00
Завершено
Період оскарження
з 13.03.2024 10:50
до 18.03.2024 00:00
Завершено
Період кваліфікації
з 21.03.2024 09:00
до 27.03.2024 11:33
Завершено
Період оскарження рішення на кваліфікації
з 27.03.2024 11:33
до 02.04.2024 00:00
Завершено
Підписання договору
з 27.03.2024 11:33
до 08.04.2024 15:08
Період уточнень
з 13.03.2024 10:50 до 18.03.2024 00:00
Період оскарження
з 13.03.2024 10:50 до 18.03.2024 00:00
Період кваліфікації
з 21.03.2024 09:00 до 27.03.2024 11:33
Період кваліфікації
з 21.03.2024 09:00 до 27.03.2024 11:33
Основні параметри
М’ясо (м’ясо яловичини першої та другої категорії (тазостегнова, лопаткова та шийні частини), бедро куряче охолоджене, філе куряче охолоджене, м’ясо свинини охолоджене)
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - українська.
товари
Опціональні параметри закупівлі
Конфігурація закупівлі:
Мінімальна кількість пропозицій : 1
Обґрунтування закупівлі:
Критерій оцінки пропозицій:
Лоти
Лот № 1 Статус - завершено лот закупівлі
628 132.6 грн.
М’ясо (м’ясо яловичини першої та другої категорії (тазостегнова, лопаткова та шийні частини), бедро куряче охолоджене, філе куряче охолоджене, м’ясо свинини охолоджене)
Назва предмета закупівлі
М’ясо (м’ясо яловичини першої та другої категорії (тазостегнова, лопаткова та шийні частини), бедро куряче охолоджене, філе куряче охолоджене, м’ясо свинини охолоджене)
Очікувана вартість
628 132.6 грн.
Розмір мінімального кроку пониження ціни
3150,0
0,50 %
Гарантійне забезпечення тендерної пропозиції
Відсутнє
Позиції закупівлі 4
Позиція : №1 150 (кілограми)
м’ясо яловичини першої та другої категорії (тазостегнова, лопаткова та шийні частини)
Опис предмета закупівлі
м’ясо яловичини першої та другої категорії (тазостегнова, лопаткова та шийні частини)
Код ДК 021:2015
15111100-0 - Яловичина
Кількість
150
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
Україна, Відповідно до документації
Дата постачання по
31.12.2024 00:00
Позиція : №2 800 (кілограми)
бедро куряче охолоджене
Опис предмета закупівлі
бедро куряче охолоджене
Код ДК 021:2015
15112130-6 - Курятина
Кількість
800
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
Україна, Відповідно до документації
Дата постачання по
31.12.2024 00:00
Позиція : №3 2 500 (кілограми)
філе куряче охолоджене
Опис предмета закупівлі
філе куряче охолоджене
Код ДК 021:2015
15112130-6 - Курятина
Кількість
2 500
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
Україна, Відповідно до документації
Дата постачання по
31.12.2024 00:00
Позиція : №4 270 (кілограми)
м’ясо свинини охолоджене
Опис предмета закупівлі
м’ясо свинини охолоджене
Код ДК 021:2015
15113000-3 - Свинина
Кількість
270
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
Україна, Відповідно до документації
Дата постачання по
31.12.2024 00:00
Умова оплати
Поставка товару
Тип оплати: Пiсляплата
Період: 10 банківські днів
Розмір оплати: 100,0 %
Опис:
Розрахунки за цим Договором проводяться Замовником після підписання Сторонами видаткової накладної та фактичного отримання товару. Оплата Товару проводиться Замовником у національній грошовій одиниці України на поточний рахунок Постачальника протягом 10 (десяти) банківських днів після отримання Товару на підставі видаткової накладної, підписаної Сторонами.
Реєстр пропозицій
Учасник:
ФОП "Якімець Андрій Вікторович"
Пропозиція:
605 300 грн.
Відповіді на критерії
Критерії закупівлі
Документи закупівлі
13.03.2024 10:53
Оголошення про проведення закупівлі
Критерії прийнятності
Технічний опис предмету закупівлі (опис об'єкту)
Проект договору
13.03.2024 10:50
Тендерна документація
Контактна особа
Відповідальний за закупівлю
Ірина Козенюк
Електронна пошта
Телефон
+380412558505, +380976845514
Замовник
ЄДРПОУ
04348444
Повна назва
Станишівська сільська рада
Поштовий індекс
12430
Країна
Україна
Область або регіон
Житомирська область
Населений пункт
Житомирський р-н, с. Станишівка
Адреса
Вул. Кооперативна, 3
Кваліфікація
Лот № 1 М’ясо (м’ясо яловичини першої та другої категорії (тазостегнова, лопаткова та шийні частини), бедро куряче охолоджене, філе куряче охолоджене, м’ясо свинини охолоджене)
Період вимог/скарг з 27.03.2024 11:33 по 02.04.2024 0:00
Показати документи пропозиції
Відповіді на критерії
Документи кваліфікації
27.03.2024 11:33
Довідка НАЗК
27.03.2024 11:33
-
Звіт про оцінку
21.03.2024 09:00
Витяг з ЄДР
Підстави для відмови в участі у процедурі закупівлі
Виявлення факту зв'язку учасника з іншими учасниками процедури або
замовником
Має надати підтвердження по критерію Замовник
Чого стосується критерій Тендер
Група вимог
Замовник підтверджує, що
Вимога
Тендерна пропозиція подана учасником процедури закупівлі, який є пов’язаною особою з іншими учасниками процедури закупівлі та/або з уповноваженою особою (особами), та/або з керівником замовника
Тип даних
Ознака
Cтатус
Активна
Дата створення
13.03.2024 10:50
Виявлення факту наміру впливу на прийняття рішення замовника
Має надати підтвердження по критерію Замовник
Чого стосується критерій Тендер
Група вимог
Замовник підтверджує, що
Вимога
Замовник має незаперечні докази того, що учасник процедури закупівлі пропонує, дає або погоджується дати прямо чи опосередковано будь-якій службовій (посадовій) особі замовника, іншого державного органу винагороду в будь-якій формі (пропозиція щодо наймання на роботу, цінна річ, послуга тощо) з метою вплинути на прийняття рішення щодо визначення переможця процедури закупівлі
Тип даних
Ознака
Cтатус
Активна
Дата створення
13.03.2024 10:50
Вимога про усунення невідповідностей
Зміст
Під час розгляду тендерної пропозиції ФОП "Якімець Андрій Вікторович" (3167121954) виявлено невідповідності в інформації та/або документах, що подані учасником процедури закупівлі у тендерній пропозиції та/або подання яких передбачалося тендерною документацією, а саме: 1 Відповідно до умов тендерної документації Учасник документально підтверджує зазначену у Додатку №2 (технічне завдання) інформацію, тобто, у складі пропозиції надає відповідні підтверджуючі документи, зокрема: - копії документів, які підтверджують якість товару: посвідчення про якість чи декларація виробника або сертифікат відповідності або інші документи, які підтверджують якість та безпеку товару (мають бути надані на товар, що буде постачатися); - результати досліджень на показники мікробіологічної безпеки, проведені відповідно до вимог Наказу МОЗ України №548 від 19.07.2012р. 1) перелік виявлених невідповідностей: на виконання цієї вимоги учасником подано копії Декларацій виробника №1328 та №1329 видані на продукти, вироблені ФОП Якімець В.І. та направлені ФОП Якімець А.В. (файл під назвою «15. Декларації виробника.PDF») та Протоколи випробувань від 18.03.2024р.: №100501 на м’ясо яловичини першої та другої категорії (тазостегнова, лопаткова та шийні частини), №100502 на м’ясо свинини охолоджене, Протоколи випробувань №100503 на філе куряче охолоджене, Протоколи випробувань №100504 на бедро куряче охолоджене., замовником яких є ФОП Якімець В.І. (файли «17. Протокол випробувань яловичина.pdf», «17.1. Протокол випробувань свинина.pdf», «17.3. Протокол випробувань філе.pdf», «17.4. Протокол випробувань бедро.pdf»). Таким чином, відповідно до поданих документів, виробником товару є ФОП Якімець В.І. Проте, у складі тендерної пропозиції відсутні документи, що підтверджують поставку товару від виробника до постачальника. 2) посилання на вимогу (вимоги) тендерної документації, щодо якої (яких) виявлені невідповідності: - у підпункті 1.1. пункту 1 (Зміст і спосіб подання тендерної пропозиції) розділу ІІІ (Інструкція з підготовки тендерної пропозиції)) Тендерної документації вказано, що тендерні пропозиції подаються відповідно до порядку, визначеного статтею 26 Закону, крім положень частин першої, четвертої, шостої та сьомої статті 26 Закону. Тендерна пропозиція подається в електронній формі через електронну систему закупівель шляхом заповнення електронних форм з окремими полями, у яких зазначається інформація про ціну, інші критерії оцінки (у разі їх встановлення замовником), інформація від учасника процедури закупівлі про його відповідність кваліфікаційним (кваліфікаційному) критеріям (у разі їх (його) встановлення, наявність/відсутність підстав, установлених у пункті 47 цих особливостей і в тендерній документації, та шляхом завантаження необхідних документів, що вимагаються замовником, зокрема: • інформацією про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, а також відповідну технічну специфікацію (у разі потреби (плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі), підготовлені у відповідності з вимогами Додатку №2 до тендерної документації та які, зазначені у пункті 6 розділу ІІІ тендерної документації; • іншою інформацією та документами, відповідно до вимог цієї тендерної документації та додатків до неї. Підпунктом 6.2. пункту 6. (Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, у тому числі відповідна технічна специфікація (у разі потреби - плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі) розділу III (Інструкція з підготовки тендерної пропозиції) Тендерної документації встановлено, що учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником згідно з Додатком №2 до тендерної документації. У Додатку №2 (технічне завдання) до тендерної документації зазначено, що *Учасник документально підтверджує зазначену інформацію, тобто, у складі пропозиції надає відповідні підтверджуючі документи, зокрема: - копії документів, які підтверджують якість товару: посвідчення про якість чи декларація виробника або сертифікат відповідності або інші документи, які підтверджують якість та безпеку товару (мають бути надані на товар, що буде постачатися); - результати досліджень на показники мікробіологічної безпеки, проведені відповідно до вимог Наказу МОЗ України №548 від 19.07.2012р. 3) перелік інформації та/або документів, які повинен подати учасник для усунення виявлених невідповідностей: для усунення виявлених невідповідностей та для подальшого розгляду пропозиції необхідно подати: - документи, що підтверджують поставку товару від виробника - ФОП Якімець В.І. до постачальника - ФОП "Якімець Андрій Вікторович" (договір про співпрацю, договір поставки, тощо). 2. Відповідно до умов тендерної документації учаснику необхідно надати Довідку (складена Учасником у довільній формі) щодо наявності обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, необхідних для виконання договору про закупівлю та з урахуванням вимог, визначених у технічному завданні (Додаток №2) та Документи, що підтверджують наявність в Учасника власних та/або орендованих складських приміщень. 1) перелік виявлених невідповідностей: на виконання цієї вимоги учасником подано Довідку вих.. №21 від 18.03.2024р. про наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій та документи на підтвердження інформації, зазначеній у довідці, (файли «42. Довідка про наявність обладнання.PDF», «13. Договір оренди складських приміщень.pdf», «9.Технічний паспорт ТЗ 3004.PDF», «9.1. Техпаспорт копія.PDF»). Згідно договору оренди №5/23 від 01.12.2023 року (файл під назвою «13. Договір оренди складських приміщень.pdf»), укладеного з ФОП Якімець Віктор Іванович, орендодавець зобов’язується передати ФОП Якімець Андрій Вікторович у строкове користування Приміщення, зокрема: - Холодильне приміщення (розташовані за адресою: 12430, Житомирська область, Житомирський район, с.Станишівка, вул.Корольова 4-ж) 80,в т.ч.: - Холодильна камера 8,4 м2; - Холодильна камера 9,8 м2. Проте, в п.2 довідки про наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій зазначено інформацію про наявність в учасника Приміщення для зберігання продуктів, а саме Складські приміщення (розташовані за адресою: 12430, Житомирська область, Житомирський район, с.Станишівка, вул.Корольова 4-ж) 80, що суперечить вище зазначеній інформації. 2) посилання на вимогу (вимоги) тендерної документації, щодо якої (яких) виявлені невідповідності: - у підпункті У підпункті 1.1. пункту 1 (Зміст і спосіб подання тендерної пропозиції) розділу ІІІ (Інструкція з підготовки тендерної пропозиції) ТД зазначено, що тендерні пропозиції подаються відповідно до порядку, визначеного статтею 26 Закону, крім положень частин першої, четвертої, шостої та сьомої статті 26 Закону. Тендерна пропозиція подається в електронній формі через електронну систему закупівель шляхом заповнення електронних форм з окремими полями, у яких зазначається інформація про ціну, інші критерії оцінки (у разі їх встановлення замовником), інформація від учасника процедури закупівлі про його відповідність кваліфікаційним (кваліфікаційному) критеріям (у разі їх (його) встановлення, наявність/відсутність підстав, установлених у пункті 47 цих особливостей і в тендерній документації, та шляхом завантаження необхідних документів, що вимагаються замовником, зокрема: - інформацією та документами, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям, згідно з Додатком №1 до тендерної документації. У пункті 1. (Наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій) розділу 1 (Перелік документів та інформації для підтвердження відповідності УЧАСНИКА кваліфікаційним критеріям, визначеним у статті 16 Закону “Про публічні закупівлі” з урахуванням пункту 48 Особливостей) Додатку №1 до тендерної документації зазначено, що учасник повинен надати: 1.1. Довідку (складена Учасником у довільній формі) щодо наявності обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, необхідних для виконання договору про закупівлю та з урахуванням вимог, визначених у технічному завданні (Додаток №2), завірена підписом уповноваженої особи Учасника. 1.2. Документи, що підтверджують наявність в Учасника власних та/або орендованих складських приміщень. До документів, копії яких надаються учасником, що підтверджують правовий статус набуття (володіння, користування) складів, приміщень можуть належати: 1) договори про право власності або інші правочини, що підтверджують право власності учасника на об’єкти матеріально-технічної бази, завірені належним чином учасником; 2) договори оренди/суборенди, лізингу/сублізингу об’єктів матеріально-технічної бази та інші правочини, передбачені законодавством (у разі якщо об’єкти матеріально-технічної бази належать учаснику не на праві власності), завірені належним чином учасником; 3) акти приймання-передачі об’єктів матеріально-технічної бази або інші документи, передбачені умовами договорів, зазначених вище, або законодавством, що підтверджують передання учаснику об’єктів матеріально-технічної бази, у тому числі передбачені умовами договорів суборенди, сублізингу та інших правочинів, стороною якого є третя особа, яка не є власником техніки, завірені належним чином учасником. 3) перелік інформації та/або документів, які повинен подати учасник для усунення виявлених невідповідностей: для усунення виявлених невідповідностей та для подальшого розгляду пропозиції необхідно подати: - нову Довідку щодо наявності обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, необхідних для виконання договору про закупівлю, із урахуванням встановлених вище невідповідностей. Учасник процедури закупівлі виправляє невідповідності в інформації та/або документах, що подані ним у своїй тендерній пропозиції, виявлені замовником після розкриття тендерних пропозицій, шляхом завантаження через електронну систему закупівель уточнених або нових документів в електронній системі закупівель протягом 24 годин з моменту розміщення замовником в електронній системі закупівель повідомлення з вимогою про усунення таких невідповідностей.
Створено
25.03.2024 14:00
Надати до
26.03.2024 14:00
Договір
UA-2024-03-13-003016-a-a1
Підписаний і діє
Номер
134
605 300 грн.
605 300 грн.
Без ПДВ
Підписано
08.04.2024
Строк дії договору з
08.04.2024
по
31.12.2024
Сума оплати за договором
0
Сума оплати за договором без ПДВ
0
Номенклатура
150 (кілограми)
м’ясо яловичини першої та другої категорії (тазостегнова, лопаткова та шийні частини)
Номенклатура
м’ясо яловичини першої та другої категорії (тазостегнова, лопаткова та шийні частини)
Кількість
150
Одиниця виміру
кілограм
Ціна за одиницю
Валюта
грн.
Ознака ПДВ ціни за одиницю
Без ПДВ
Кінцева дата поставки
31 грудня 2024 р.
Номенклатура
800 (кілограми)
бедро куряче охолоджене
Номенклатура
бедро куряче охолоджене
Кількість
800
Одиниця виміру
кілограм
Ціна за одиницю
Валюта
грн.
Ознака ПДВ ціни за одиницю
Без ПДВ
Кінцева дата поставки
31 грудня 2024 р.
Номенклатура
2 500 (кілограми)
філе куряче охолоджене
Номенклатура
філе куряче охолоджене
Кількість
2 500
Одиниця виміру
кілограм
Ціна за одиницю
Валюта
грн.
Ознака ПДВ ціни за одиницю
Без ПДВ
Кінцева дата поставки
31 грудня 2024 р.
Номенклатура
270 (кілограми)
м’ясо свинини охолоджене
Номенклатура
м’ясо свинини охолоджене
Кількість
270
Одиниця виміру
кілограм
Ціна за одиницю
Валюта
грн.
Ознака ПДВ ціни за одиницю
Без ПДВ
Кінцева дата поставки
31 грудня 2024 р.
Документи договору
08.04.2024 15:08
-
Додатки до договору
Підписаний договір
Завершена закупівля
Очікувана вартість
628 132.6 грн.
Період подання пропозицій
до 21.03.2024 09:00
Замовник:
Станишівська сільська рада
Контактний телефон:
+380412558505, +380976845514
Статус
Завершена закупівля
Очікувана вартість
628 132.6 грн.
Період подання пропозицій
до 21.03.2024 09:00
Замовник:
Станишівська сільська рада
Контактний телефон:
+380412558505, +380976845514
Офіційний майданчик публічних закупівель
© 1997-2023 Всі права захищено. Політика конфіденційності