Показати схожі тендери

Закупівля Філе курчат-бройлерів (1 категорія) охолоджене, печінка яловича, куряче м’ясо стегна, гомілки (з шкірою без кісток) охолоджене, тушка курчат – бройлера (1 категорія) охолоджені, тушка курчат-бройлерів (гриль) охолоджені від Національний Технічний Університет «Харківський Політехнічний Інститут».

Тип закупівлі Спрощені закупівлі
Тендер UA-2021-07-21-003477-b
План UA-P-2021-07-21-003572-b link
Статус Завершена закупівля
Остання зміна 09.08.2021 11:50
Перевірити КЕП
Очікувана вартість:
45 900 грн. (З ПДВ)
Розмір мінімального кроку пониження ціни:
459 грн. (1 %)
Вартість подання пропозиції:
142.8 грн.
Подання пропозицій ( Завершено )
з 27.07.2021 12:00 до 31.07.2021 20:00
Завершено
Період уточнень
з 21.07.2021 11:46
до 27.07.2021 09:00
Завершено
Період кваліфікації
з 31.07.2021 20:02
до 04.08.2021 11:27
Завершено
Період оскарження рішення на кваліфікації
з 04.08.2021 11:27
до 07.08.2021 00:00
Завершено
Підписання договору
з 04.08.2021 11:27
до 09.08.2021 11:50
Період уточнень
з 21.07.2021 11:46 до 27.07.2021 09:00
Період кваліфікації
з 31.07.2021 20:02 до 04.08.2021 11:27
Період кваліфікації
з 31.07.2021 20:02 до 04.08.2021 11:27
Основні параметри
Філе курчат-бройлерів (1 категорія) охолоджене, печінка яловича, куряче м’ясо стегна, гомілки (з шкірою без кісток) охолоджене, тушка курчат – бройлера (1 категорія) охолоджені, тушка курчат-бройлерів (гриль) охолоджені
Товар по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам.
товари
Гарантійне забезпечення тендерної пропозиції
Відсутнє
Опціональні параметри закупівлі
Конфігурація закупівлі:
Мінімальна кількість пропозицій : 1
Критерій оцінки пропозицій:
Позиції закупівлі 5
Позиція : №1 250 (кілограми)
Філе курчат-бройлерів (1 категорія) охолоджене
Опис предмета закупівлі
Філе курчат-бройлерів (1 категорія) охолоджене
Код ДК 021:2015
15112130-6 - Курятина
Кількість
250
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
61002, Україна, Харківська область, м.Харків, вул. Кирпичова, 2
Дата постачання по
31.12.2021 00:00
Позиція : №2 32.5 (кілограми)
Печінка яловича
Опис предмета закупівлі
Печінка яловича
Код ДК 021:2015
15114000-0 - Потрухи
Кількість
32.5
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
61002, Україна, Харківська область, м.Харків, вул. Кирпичова, 2
Дата постачання по
31.12.2021 00:00
Позиція : №3 110 (кілограми)
Куряче м’ясо стегна, гомілки (з шкірою без кісток) охолоджене
Опис предмета закупівлі
Куряче м’ясо стегна, гомілки (з шкірою без кісток) охолоджене
Код ДК 021:2015
15112130-6 - Курятина
Кількість
110
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
61002, Україна, Харківська область, м.Харків, вул. Кирпичова, 2
Дата постачання по
31.12.2021 00:00
Позиція : №4 50 (кілограми)
Тушка курчат - бройлера (1 категорія) охолоджені
Опис предмета закупівлі
Тушка курчат - бройлера (1 категорія) охолоджені
Код ДК 021:2015
15112130-6 - Курятина
Кількість
50
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
61002, Україна, Харківська область, м.Харків, вул. Кирпичова, 2
Дата постачання по
31.12.2021 00:00
Позиція : №5 40 (кілограми)
Тушка курчат - бройлера (гриль) охолоджені
Опис предмета закупівлі
Тушка курчат - бройлера (гриль) охолоджені
Код ДК 021:2015
15112130-6 - Курятина
Кількість
40
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
61002, Україна, Харківська область, м.Харків, вул. Кирпичова, 2
Дата постачання по
31.12.2021 00:00
Умова оплати
Поставка товару
Тип оплати: Пiсляплата
Період: 10 банківські днів
Розмір оплати: 100,0 %
Опис:
Замовник оплачує вартість кожної поставленої партії (товару) по безготівковому розрахунку протягом 10 банківських днів з дати постачання.
Документи закупівлі
21.07.2021 11:46
-
-
Контактна особа
Відповідальний за закупівлю
Єлизавета Панченко
Електронна пошта
Телефон
+380677617827,+380577076556
Замовник
ЄДРПОУ
02071180
Повна назва
Національний Технічний Університет «Харківський Політехнічний Інститут»
Поштовий індекс
61002
Країна
Україна
Область або регіон
Харківська область
Населений пункт
м. Харків
Адреса
ВУЛИЦЯ КИРПИЧОВА, будинок 2
Реєстр пропозицій
Учасник:
Товариство з обмеженою відповідальністю "Спеціалізований птахопереробний комбінат "Велес"
Пропозиція:
44 996.4 грн.
Кваліфікація
Період вимог/скарг з 04.08.2021 11:27 по 07.08.2021 0:00
Показати документи пропозиції
Документи кваліфікації
Договір
UA-2021-07-21-003477-b-b1
Підписаний і діє
Номер
100-ХПІ
44 996.4 грн.
37 497 грн.
З ПДВ
Підписано
09.08.2021
Строк дії договору з
09.08.2021
по
31.12.2021
Сума оплати за договором
0
Сума оплати за договором без ПДВ
0
Номенклатура
250 (кілограми)
Філе курчат-бройлерів (1 категорія) охолоджене
Номенклатура
Філе курчат-бройлерів (1 категорія) охолоджене
Кількість
250
Одиниця виміру
кілограми
Ціна за одиницю
Валюта
грн.
Номенклатура
32.5 (кілограми)
Печінка яловича
Номенклатура
Печінка яловича
Кількість
32.5
Одиниця виміру
кілограми
Ціна за одиницю
Валюта
грн.
Номенклатура
110 (кілограми)
Куряче м’ясо стегна, гомілки (з шкірою без кісток) охолоджене
Номенклатура
Куряче м’ясо стегна, гомілки (з шкірою без кісток) охолоджене
Кількість
110
Одиниця виміру
кілограми
Ціна за одиницю
Валюта
грн.
Номенклатура
50 (кілограми)
Тушка курчат - бройлера (1 категорія) охолоджені
Номенклатура
Тушка курчат - бройлера (1 категорія) охолоджені
Кількість
50
Одиниця виміру
кілограми
Ціна за одиницю
Валюта
грн.
Номенклатура
40 (кілограми)
Тушка курчат - бройлера (гриль) охолоджені
Номенклатура
Тушка курчат - бройлера (гриль) охолоджені
Кількість
40
Одиниця виміру
кілограми
Ціна за одиницю
Валюта
грн.
Документи договору
09.08.2021 11:49
-
09.08.2021 11:48
-
Завершена закупівля
Очікувана вартість
45 900 грн.
Період подання пропозицій
до 31.07.2021 20:00
Замовник:
Національний Технічний Університет «Харківський Політехнічний Інститут»
Контактний телефон:
+380677617827,+380577076556
Статус
Завершена закупівля
Очікувана вартість
45 900 грн.
Період подання пропозицій
до 31.07.2021 20:00
Замовник:
Національний Технічний Університет «Харківський Політехнічний Інститут»
Контактний телефон:
+380677617827,+380577076556
Офіційний майданчик публічних закупівель
© 1997-2023 Всі права захищено. Політика конфіденційності