Цей запис було додано до архіву, інформація по договору доступна до редагування
Подання пропозицій
(
Завершено
)
з 08.07.2021 11:00до 13.07.2021 14:00
Завершено
Період уточнень
з 02.07.2021 09:49
до 08.07.2021 09:00
Завершено
Період кваліфікації
з 13.07.2021 14:04
до 15.07.2021 14:16
Завершено
Період оскарження рішення на кваліфікації
з 15.07.2021 14:16
до 20.07.2021 00:00
Завершено
Підписання договору
з 15.07.2021 14:16
до 30.07.2021 14:02
Період уточнень
з
02.07.2021 09:49
до
08.07.2021 09:00
Період кваліфікації
з
13.07.2021 14:04
до
15.07.2021 14:16
Період кваліфікації
з
13.07.2021 14:04
до
15.07.2021 14:16
Основні параметри
Позиції
Умова оплати
Контакти
Пропозиції
Кваліфікація
Договір
Основні параметри
Персики, виноград, апельсини, сливи
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", згідно з ДСТУ 7035:2009. Овочі та фрукти повинні бути цілими, чистими, здоровими, сухими, непророслими, незів’ялими.