Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Заміна менеджера, котрий займається тендерами

Як організувати тендерну роботу, якщо звільняється менеджер, котрий відповідальний за участь в закупівлях? Відповідь на це запитання лежить у двох площинах: технічній, пов’язаній з електронним кабінетом на майданчику, та функціональній, що відповідає за передачу повноважень новому співробітнику. 

Якщо питання звільнення уповноваженої особи Замовника врегульовано, то зі зміною відповідального менеджера Постачальника відсутні стандартні дії. Жодним нормативно-правовим актом не передбачено, як саме має відбуватися передача справ (тендерних документів та доступу до системи Прозорро) від одного співробітника до іншого. Як зареєструвати нового співробітника та подати пропозицію на тендер, дізнавайтеся у менеджерів майданчика Українська універсальна біржа - https://tender.uub.com.ua/

Почнемо з технічної частини роботи, а саме доступу до кабінету на майданчику. Кожен менеджер має свій персональний кабінет для подання пропозицій та участі в закупівельному процесі, і, відповідно, логін і пароль входу в систему. Тому бажано, щоб всі дії з тендерами, на які були подані пропозиції, були завершені одним співробітником. Якщо на це не має часу, то потрібно змінити логін та пароль входу в кабінет через службу підтримки майданчика.  

Таким чином, інформація щодо закупівель, які вже завершені, буде збережена. Всі вчинені дії мають свою дату та час, тож керівник зможе їх ідентифікувати. Отже новому співробітнику не потрібно повторно реєструвати компанію на майданчику, достатньо лише змінити контактні дані користувача кабінету. Після таких дій новий співробітник зможе сформувати відповідні аналітичні звіти щодо вже проведених тендерів. 

У випадку наявності мультикабінету з декількома ролями співробітників (адміністратор, менеджери, бухгалтер), адміністратор кабінету може видалити профіль одного менеджера і додати профіль для нового співробітника. В такому випадку новий менеджер почне свою роботу з “чистого аркуша”, а бачити вже завершені тендери зможе тільки адміністратор кабінету компанії.  

Що стосується передачі функціональних обов'язків новому менеджеру, то тут все залежить від внутрішнього розпорядку роботи компанії. Передача функціоналу та документів відбувається згідно з Наказом чи Розпорядженням по підприємству за стандартною процедурою. Нагадаємо, що документи та інформація щодо тендерів зберігається в системі Prozorro 10 років. 

Підписуйтесь на сторінку https://www.facebook.com/tender.uub.com.uaаби не пропустити важливих новин!  

Запрошуємо навчитися тендерному мистецтву зручно і доступно на https://tenderlife.com.ua/obraty-kurs/.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__