Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Взяти участь у закупівлях з відбудови цивільної інфраструктури на майданчику УУБ

В умовах складних економічних викликів і постійних форс-мажорів, з якими стикається наша держава, відновлення зруйнованої інфраструктури досі є одним з пріоритетних завдань. У конкретних громадах їх ефективно вирішують органи місцевого самоврядування. Станом на травень 2023 року Світовий банк оцінив матеріальні збитки, нанесені Україні за понад рік повномасштабної війни, у 135 млрд. дол. Водночас на відновлення пошкоджених об’єктів ми потребуємо щонайменше 400 млрд. дол. І ця сума щодня збільшується.

Особливості тендерів з відновлення пошкодженого житла та інших об’єктів цивільної інфраструктури на Прозорро

Для того, щоб якомога швидше відновити житло постраждалих українців, а також лікарні, школи, дитсадки, адміністративні споруди, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України починає оголошувати тендери на проведення будівельних робіт у Запорізькій, Київській, Сумській, Чернігівській областях.

Першими закупівлями, взяти участь у яких підприємці можуть на майданчику tender.uub.com.ua, стали чотири житлові багатоповерхівки у центрі Запоріжжя, пошкоджені російськими снарядами ще у жовтні 2022 року. Через серйозні руйнування квартири мешканців міста потребують капітального ремонту. Очікувана вартість робіт коливається від 20 до майже 300 мільйонів гривень.

Також 21 серпня 2023 р. на Прозорро відбудеться аукціон у тендері, який передбачає виконання робіт зі зведення нового дев’ятиповерхового квартирного будинку в місті Васильків Обухівського району Київської області. Оголошена вартість – 321,7 млн. грн., пропозиції приймаються до 20 серпня 2023 р. включно.

Окрім цього, ви можете долучитися до тендерного відбору з виконання капітальних будівельних робіт і реставрації двох житлових багатоповерхівок у м. Тростянець Сумської обл. Орієнтовна вартість – 26,5 та 44 мільйони гривень. Подати пропозицію можна, перейшовши за посиланнями:

Ще одна актуальна пропозиція – відновлення харчоблоку іванівського ліцею у Чернігівській області. Очікувана вартість закупівлі становить 14,5 млн. грн. Пропозиції учасників приймаються до 15 серпня 2023 р. за посиланням: https://tender.uub.com.ua/tender/UA-2023-07-25-002621-a/ .

На сьогоднішній день аналогічні закупівлі на майданчиках Прозорро оголосили більше двадцяти органів державної і місцевої влади, серед яких поруч з Агентством відновлення і розвитку інфраструктури варто виділити служби автодоріг у Черкаській, Миколаївській, Луганській обл. та служби відновлення і розвитку інфраструктури майже з усіх областей України. У найближчому майбутньому в системі Prozorro планується оголошення щонайменше 50 подібних публічних закупівель загальною вартістю 4,5 млрд. грн. Легко відшукати їх на електронному майданчику Української універсальної біржі ви зможете за наступними кодами CPV (ДК021:2015):

  • 45210000-2 Будівництво будівель
  • 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи
  • 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація

Взяти участь у закупівлях з відновлення цивільної інфраструктури на майданчику УУБ

Завдяки публічним тендерам Prozorro з відбудовування цивільної інфраструктури ви можете отримати перспективне замовлення без зайвої бюрократії та незаконних махінацій нечесних чиновників. Досвідчені консультанти майданчика tender.uub.com.ua допоможуть вам швидко освоїтися у сфері державних закупівель та забезпечать якісною юридичною і технічною підтримкою на кожному етапі обраного тендеру. Для отримання додаткової інформації просто зараз телефонуйте на гарячу лінію - (044) 221-22-02.

Також на нашій платформі ви зможете пройти навчання та поспілкуватися зі справжніми гуру у сфері публічних закупівель на Прозорро - https://tenderlife.com.ua/cfb/.

Підписуйтеся на нашу E-mail-розсилку та офіційну сторінку електронного майданчика УУБ у Facebook – вчасно отримуйте сповіщення про оголошення прибуткових тендерів. Бажаємо успіху!

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__