Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Відеокурси Prozorro для постачальників

Запитів на навчання від підприємців та компаній, що планують вийти на високий рівень роботи з державними та комунальними замовниками, стає більше. Це пов'язано з тим, що хибна думка про можливість участі у тендерах без розуміння умов, правил функціонування системи Prozorro, показала свої негативні результати.

 

Рішення цієї проблеми існує! Експерти майданчика Українська універсальна біржа розробили комплекс відеокурсів, щоб повністю забезпечити повноцінне навчання для постачальників, що планують почати свою роботу у державних торгах, або тих, хто мають невеликий досвід участі і хочуть розвиватися далі. 

Що це за курси та в чому особливість навчання тендерному мистецтву на платформі Tenderlife? Переходь за посиланням https://tenderlife.com.ua/obraty-kurs/.

Наразі для постачальників запущено два основні відеокурси: «Легкий старт» та «Впевнений користувач в Prozorro.2023». Обидва курси доступні в режимі 24/7, тобто, навчатися можна в зручний час і в індивідуальному темпі. 

Курс «Легкий старт» є початковим, базовим рівнем знань для участі у державних тендерах. Він включає в себе понад 3 години відеоуроків, що забезпечують рівень знань, достатній для вибору тендеру, ознайомлення з вимогами та документацією, поданням пропозиції та участі в аукціоні.  

Відео містять теоретичний матеріал щодо основних законодавчих норм, видів та умов проведення закупівель та укладання договорів, а також практикум з пошуку та відбору закупівель, подання пропозиції на торги. Тут ви отримаєте супровід персонального менеджера при поданні пропозиції, шаблони довідок, бонуси на послуги юридичних компаній. 

Про курс «Впевнений користувач в Prozorro.2023» розкажемо у наступній публікації. Долучайтесь до навчання та отримайте найкращий досвід і наші рекомендації для перемог у тендерах. Після завершення курсів є можливість закріпити свої знання, пройшовши тестування. За результатами навчання учасники отримують сертифікат. 

Швидко, доступно та з реальними кейсами! Посилання - https://tenderlife.com.ua/obraty-kurs/.  Підписуйтесь на сторінку https://www.facebook.com/tender.uub.com.ua, аби не пропустити важливих новин! 

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__