Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Українська універсальна біржа в програмі Prozorro Bug Bounty

Кібербезпека є приорітетним напрямом діяльності майданчика УУБ. Тому в черговий раз ми доєдналися до програми Prozorro Bug Bounty. Це проект, що направлений на підвищення надійності і захисту майданчика, шляхом пошуку вразливостей. 

Запевняємо, що наші клієнти отримують найвищий рівень захисту своїх даних. Подання пропозицій, участь в аукціонах відбувається у кібербезпечному середовищі. У швидкоплинному світі електронних послуг постійна перевірка безпечності відбувається саме за програмами пошуку вразливостей, багів на сайті.  

“Білий” хакінг визнаний одним з найпопулярніших та найдієвіших способів в ІТ-системах. Загальновідомо, що він більше використовується приватними компаніями. І тому реалізація даної програми в першому державному підприємстві (ДП “Прозорро”) в Україні є великим кроком у забезпеченні кібербезпеки системи Прозорро.  

Як відбувається пошук і перевірка вразливостей: виключно у правовому полі, Прозорро гарантує правову безпеку усім учасникам. Баг хантерам доступний staging area. Учасникам доступна копія центральної бази даних, копія офіційного порталу, копія кабінету Антимонопольного комітету України, копія кабінету Державної аудиторської служби, копія майданчика УУБ. Виключно копії!  

Надання послуг з використання електронного майданчику потребує високого рівня стійкості до ворожих кібератак, тому зараз маємо можливість попередити всі вразливості системи. Як безпечно подати пропозицію на тендер, дізнавайтеся у менеджерів майданчика Українська універсальна біржа - https://tender.uub.com.ua/.

Нагадаємо, що навчитися тендерному мистецтву зручно і доступно на https://tenderlife.com.ua/obraty-kurs/

Підписуйтесь на сторінку https://www.facebook.com/tender.uub.com.uaаби не пропустити важливих новин!

 

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__