Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Українська універсальна біржа: навчаємо працювати та супроводжуємо

у тендерах на Прозорро

Постачальники у системі Прозорро уже півтора місяці працюють за новим законом «Про публічні закупівлі». Проте у багатьох учасників і досі виникають запитання на зразок: «Як зміняться кваліфікаційні вимоги постачальника, особливо  у частині аналогічних договорів?», «Чи у всіх тендерних пропозиціях можна виправити помилки за 24 години?» тощо.

Отримати відповіді на них, а також додатково ще дізнатися про те, як працювати із електронними документами та електронним підписом, які є підстави для відхилення тендерної пропозиції, як протидіють демпінгу постачальників та все про оскарження можна на тригодинному семінарі від експертів Української універсальної біржі та Академії «Радник».

Керівник АБ «Безсонової» Сергій Нечипоренко постійно тримає «руку на пульсі» законодавчих новинок. Тож семінар, який він відвідав, говорить, був змістовним та корисним: «Конкретно для себе багато нової інформації отримав про електронні документи та КЕП. З цієї теми роз’яснень дуже мало. А тут розповіли детально та доступно.»  

«Будь-які зміни – це завжди складно. Бо уже звикаєш працювати за одними правилами, а тут доводиться знову вивчати, переосмислювати, по-новому вибудовувати стратегію роботи. Тож дуже добре, що є такі семінари, які допомагають зорієнтуватися у цьому морі інформації. Адже вичитуючи багато сторінок закону, ти губишся, а експерти Української універсальної біржі, закцентували увагу на важливих для нас питаннях та проблемах. Усе систематизували», - говорить і учасник семінару Андрій Лаптєв, представник ТОВ НВФ «АДВІСМАШ».

До того ж для зручності та безпеки Постачальників, навесні традиційні семінари експерти Української універсальної біржі перевели в онлайн формат. А це – додаткові можливості для учасників із найвіддаленіших куточків України, які раніше фізично не могли дістатися на навчання. Відтепер же для участі потрібні лише гаджет та інтернет-підключення.

«Переведення семінарів у онлайн формат дозволило зменшити ще й вартість навчання для Постачальників, що також стане приємним бонусом для учасників. В той же час рекомендую бажаючим навчатися, не зволікати із реєстрацією. Адже не зважаючи на онлайн формат, кількість місць обмежена для зручності учасників. Щоб кожен мав можливість поставити запитання, якщо такі виникатимуть, і отримати відповідь», - говорить  керівник регіональної мережі проекту ProZorro Української універсальної біржі Наталія Шокодько.

Найближчі дати проведення семінарів:

-         11 червня (про зміни у законодавстві);

-         18 червня (для початківців).

Реєстрація на https://protender.in.ua/.

Замовникам та Постачальникам же нагадуємо: якщо ви працюєте на майданчику Української універсальної біржі, із проблемних питань вас завжди проконсультують наші експерти на гарячій лінії, або ж персональний менеджер - https://tender.uub.com.ua/

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__