Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Українська універсальна біржа автоматизує процеси для користувачів

Електронні майданчики Української універсальної біржі системи Прозорро та Прозорро.Продажі постійно працюють над удосконаленням сервісів для своїх клієнтів. Адже саме від того, наскільки відповідальна команда та зручний маркетплейс у роботі, залежить не лише кількість клієнтів та рейтинг майданчиків, а й дохід до бюджетів різних рівнів.

Задля економії часу клієнтів та попередження випадкових описок у заповненні заявки при реєстрації, майданчик з публічних закупівель та майданчик із продажів Української універсальної біржі автоматизували процес оформлення анкет на своїй платформі, використовуючи можливості API YouControl.

Відтепер користувачам не потрібно вручну вводити код ЄДРПОУ, назву, юридичну адресу, ПІБ керівника, ідентифікаційний податковий номер тощо. Ці дані для клієнтів будуть заповнюватися автоматично, підтягуючись з YouControl через API. Вони є актуальними на момент запиту, відповідно до інформації державних реєстрів. 

“Ми завжди дбаємо про удосконалення сервісів для клієнтів, а також піклуємось про ефективне використання власних ресурсів. Раді, що наша інтеграція пройшла швидко, і вже бачимо перспективи у поглибленні партнерства з YouControl”, - зазначає заступник керівника проектів ProZorro.Закупівлі та ProZorro.Продажі Української універсальної біржі Ігор Рибальченко.

YouControl – аналітична система на основі відкритих даних, що з понад 100 джерел формує повне досьє на кожну компанію України, відстежує зміни та візуалізує зв’язки. Надає інформацію про компанії ЄС та Великобританії. Унікальна технологія YouControl дозволяє за хвилину отримати актуальну на час запиту інформацію про компанію, ФОП або фізичну особу.  

Нагадаємо, що на майданчиках Української універсальної біржі учасників аукціонів постійно консультують кваліфіковані фахівці під час підготовки до торгів. Тут можна замовити і додаткову допомогу під час роботи із публічними закупівлями для оформлення банківської гарантії чи отримання повного юридичного супроводу для замовників та постачальників.

Зручний інтерфейс, якісна технічна підтримка та сервіси, які постійно удосконалюють для зручності клієнтів, – головні переваги, чому учасники публічних закупівель та аукціонів із продажу для роботи обирають маркетплейси Української універсальної біржі.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__