Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Фахівці майданчика Прозоро tender.uub.com.ua відвідали iForum 2017

25 травня 2017 року відбувся всеукраїнський форум інтернет-діячів «iForum 2017». Він присвячений проблемам розвитку Інтернету і охоплює весь спектр пов'язаних з ним питань.
Спочатку ідея iForum була в тому, щоб зібрати всіх представників інтернет-компаній країни в одному місці на чашечку смачної кави. Найбільшу офлайн-конференцію в Україні відвідало понад 10 000 учасників.
Представники електронного майданчика публічних закупівель «Українська універсальна біржа» tender.uub.com.ua провели зустрічі з компаніями, що займаються вдосконаленням систем web-комунікацій, телекомунікацій та обслуговування користувачів.
«У нас до кожного клієнта індивідуальний підхід, а ці зустрічі допоможуть нам краще зрозуміти їх потреби та зробити роботу на майданчику ще зручнішою та комфортнішою. Ми піклуємося про кожного клієнта і їх перемоги – це наші перемоги. Тож, ми постійно вдосконалюємося та розвиваємось», - розповів Рибальченко Ігор, заступник директора майданчика «Українська універсальна біржа» tender.uub.com.ua.
«Ми прагнемо, щоб кожне звернення до нашого контактного центру було якісно, оперативно прийнято і користувач отримав відповіді на всі свої запитання, що стосуються роботи на майданчику. Поспілкувавшись з представниками телекомунікаційних систем, ми запланували втілити декілька інноваційних рішень, що зможуть покращити нашу роботу. Отже, дуже скоро всі наші клієнти зможуть оцінити нові сервіси нашої компанії», - додала Коваленко Аліна, керівник контактного центру майданчика «Українська універсальна біржа» tender.uub.com.ua.
Нагадаємо, що з 1 серпня 2016 року почала повноцінно діяти електронна система публічних закупівель Prozorro, яка діє через електронні майданчики, одним з яких є «Українська універсальна біржа» tender.uub.com.ua.
Alternate Text

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__