Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Технічні доопрацювання функціоналу річного плану закупівлі для замовників 

На електронному майданчику «Українська універсальна біржа» були здійснені доопрацювання функціоналу річного плану закупівлі для замовників.

Опціональність адреси замовника

В електронній системі закупівель відповідно до пунктів 11 та 13 Постанови №1495, затвердженої Кабінетом Міністрів України від 30.12.2022 року «Про внесення змін до особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», якими передбачено можливість для замовників не публікувати інформацію про своє місцезнаходження у річному плані закупівель, якщо поширення такої інформації несе ризики для безпеки замовника, було доопрацьовано функціонал річного плану закупівлі на стороні центральної бази даних.

Відповідно до передбачених вище вимог на електронному майданчику «Українська універсальна біржа» був доопрацюваний функціонал опціональності для замовника зазначення інформації про його місцезнаходження в річному плані закупівлі.

Відтепер при створенні річного плану закупівлі у блоці «Замовник» та «Закупівельник» у полях «Населений пункт», «Адреса», «Область або регіон», «Поштовий індекс» замовник може не зазначити інформацію, так як ці поля стали необов’язковими для заповнення.

Обрання декількох кодів КЕКВ

При створенні річного плану закупівлі тепер можна у полі «Код КЕКВ» вибрати декілька кодів економічної класифікації видатків.

Для цього потрібно обрати із випадаючого списку шляхом введення цифрового або буквенного значення коду та натиснути на необхідний код КЕКВ.

Після опублікування річного плану закупівлі обрані коди економічної класифікації видатків можна замінити або видалити, залишивши при цьому хоча б одне значення коду КЕКВ.

Зверніть увагу! Якщо в опублікованому річному плані закупівлі уже було заповнене поле «Код КЕКВ», то повністю видалити з опублікованого річного плану закупівлі усі обрані коди економічної класифікації видатків і залишити поле «Код КЕКВ» пустим неможливо, так як подібні дії не передбачені Стандартними сценаріями ручного тестування. 

Видалення усіх кодів КЕКВ можливе лише на етапі створення річного плану закупівлі. 

Можливість додавати інформацію щодо контактної особи 

При створенні річного плану закупівлі тепер можна додатково зазначити контактні дані особи. Заповнення блоку «Контактна особа» є опціональним (необов’язковим) кроком.

Важливо! Якщо Ви вирішили заповнити дані у блоці «Контактна особа» та вказали інформацію в одному із п’яти полів, то при публікації річного плану закупівлі здійснюється перевірка на наявність інформації у полях «ПІБ контактної особи» та «Номер телефону»/«Адреса електронної пошти».

Зверніть увагу! Інформація у блоці «Контактна особа» може бути як ідентичної з тією, що вказана в особистому профілі у розділі «Користувач», так і бути відмінною.

У полях «Номер телефону» та «Номер факсу» можна зазначати декілька номерів через кому без пробілів.

Інформація у полі «Адреса веб-сайту організації» має розпочинатися на https://.

Якщо у Вас виникнули додаткові запитання, звертайтеся до консультантів електронного майданчика «Українська універсальна біржа» за номером телефону (044) 221-22-02.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__