Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Prozorro Market: як постачальнику потрапити

в цей закупівельний простір? 


Початок шляху уніфікований і зрозумілий. Всі без винятку постачальники, як ФОПи так і юридичні особи, за напрямками діяльності товарів та послуг проходять кваліфікацію в Центральній закупівельній організації (ЦЗО) через кабінет на електронному майданчику.  

Електронний каталог складається з категорій товарів та специфікацій товарів. Почнемо з першого кроку: кваліфікацію постачальники проходять за категоріями товарів та послуг за 4-ю цифрою коду ДК021-2015. Наприклад, якщо постачальник продає комп’ютерне обладнання та телекомунікаційне обладнання, то йому потрібно податися на дві кваліфікації, адже коди ДК різні: 3020 і 3250. На сьогодні перелік таких категорій вичерпний, та постійно розширюється.  По кожній категорії є технічні та інші вимоги, що уніфіковані ЦЗО. Тому для кваліфікації потрібно подати пакет документів, щоб підтвердити відповідність всім зазначеним вимогам. Серед таких, зокрема, є наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій; наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору, наявність ліцензій, дозволів та інші вимоги. 

Протягом 10 робочих днів ЦЗО приймає рішення про включення постачальника до переліку кваліфікованих постачальників електронного каталогу. Після чого він автоматично отримує доступ до категорії товару.  

Далі потрібно створити перелік товарів з відповідними параметрами в своїй категорії. Цей процес повинен бути максимально відповідальним і точним, адже коли замовник оголосить запит ціни, його бажані параметри товару повинні співпасти з параметрами товару постачальника. Тоді такі постачальники зможуть подати свою цінову пропозицію.  

Як долучитися до Prozorro Market, більше дізнавайтеся у менеджерів майданчика Українська універсальна біржа - https://tender.uub.com.ua/.

Як бачимо, відмінність Prozorro Market від звичайних торгів полягає в тому, що постачальник один раз проходить кваліфікацію, а потім без жодних додаткових документів подає свою цінову пропозицію. Швидко, легко, зрозуміло.  

Нагадуємо, що навчатися тендерному мистецтву зручно і доступно на https://tenderlife.com.ua/kurs-prozorro/

Підписуйтесь на сторінку https://www.facebook.com/tender.uub.com.ua, аби не пропустити важливих новин! 

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__