Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Prozorro Market: електроенергія, паливо, автобуси

На 18 грудня маємо понад 2 тисячі активних постачальників в Prozorro Market та середній рівень конкуренції 3,6. Активність електронного каталогу набирає обертів. На майданчику Української універсальної біржі щоденно подаються запити від постачальників на проходження кваліфікації в електронний каталог. 

А якщо є попит на учасників, то є і пропозиції! Як пройти кваліфікацію в Prozorro Market та стати переможцем торгів, дізнавайтеся у менеджерів майданчика Українська універсальна біржа - https://tender.uub.com.ua/.  

Які категорії товарів є найбільш популярними в Маркеті побачимо із аналітики за останні три місяці. Першу позицію займає запит на електроенергію (910,5 млн грн, 37% від загального обсягу). Цей показник яскраво демонструє спрощений процес участі у закупівлях для постачальників та замовників. Зокрема, за рахунок проходження “одноразової” кваліфікації та відсутності у подальшій підготовці тендерних документацій, пакету документів для подання пропозицій та їх оцінки. В результаті виграли майже всі постачальники та замовники електроенергії! 

Друга позиція у рейтингу належить запитам з палива (359 млн грн, 15% від загального обсягу). Зокрема, дизпаливо (222 млн грн), бензин (123 млн грн) та скраплений газ (14 млн грн). Ця категорія товарів також уніфікована для спрощення проведення закупівель замовниками та участі у таких запитах постачальників.  

І на третьому щаблі - автобуси (121 млн грн, 5% від загального обсягу). В цьому році маємо закупівлі великих та середніх шкільних автобусів (понад 10 чол.). Трохи несподівана вийшла трійка лідерів, адже лікарські засоби зайняли тільки п’яту сходинку, продукти харчування дев’яту, а канцтовари десяту. Яка ситуація в цих категоріях, проаналізуємо наступного разу. 

А зараз варто відмітити регіональних лідерів серед замовників: Київська область (майже 600 організаторів), Дніпропетровська (300), далі - Полтавська, Вінницька, Харківська (по 200) та Одеська область (190). Повільно, але впевнено Prozorro Market стає невід’ємним інструментом проведення державних тендерів. Долучайтесь до участі в торгах та перемагайте! 

Нагадуємо, що навчатися тендерному мистецтву зручно і доступно на https://tenderlife.com.ua/obraty-kurs/

Аналітика отримана з ресурсу https://bi.prozorro.org/ станом на 18.12.2023.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__