Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Новий функціонал “Звернення” в Prozorro!

Нововведення у процесі комунікації між Постачальниками та Замовниками зазначені в останній редакції Постанови КМУ №1178 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1178-2022-%D0%BF#Text.

Питання та вимоги трансформовані в одну категорію "Звернення". Тобто питання Постачальників щодо роз'яснень умов тендерної документації та вимоги щодо внесення змін до неї та/або оголошення про проведення відкритих торгів об'єднано в один функціонал "Звернення". 

Як працює новий канал комунікації? Учасник на етапі подання пропозиції має право звернутися до замовника через персональний кабінет на майданчику. Але не пізніше ніж за три дні до закінчення строку подання тендерних пропозицій. Звернення подаються в анонімному вигляді, без ідентифікації особи, яка звернулася. Тобто ані замовник, ані інші учасники або спостерігачі не бачать автора запиту.  

Замовник зобов'язаний надати відповідь учаснику протягом 3 робочих днів. Якщо він цього не зробить, то система автоматично зупиняє проведення відкритих торгів. І на етап аукціону закупівля не перейде. Як подати пропозицію на тендер та стати переможцем торгів, дізнавайтеся у менеджерів майданчика Українська універсальна біржа - https://tender.uub.com.ua/.  

Окрім питань, що виникають в роботі з тендерною документацією або проектом договору, учасник також має право вимагати від замовника внесення змін, якщо для цього є відповідні законодавчі підстави.  

Радимо Постачальникам дотримуватися ділового стилю спілкування та замість припущень і особистих думок зазначати конкретні нормативні документи та обґрунтування порушених прав чи дискримінаційних вимог. Не варто ігнорувати цей канал комунікації із Замовником, якщо в Постачальника виникають питання або сумніви щодо подання пропозиції.  

Нагадуємо, що навчатися тендерному мистецтву зручно і доступно на https://tenderlife.com.ua/obraty-kurs/.  

Підписуйтесь на сторінку https://www.facebook.com/tender.uub.com.uaаби не пропустити важливих новин! 

 

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__