Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Нові опції на майданчику УУБ у налаштуванні підписки на актуальні закупівлі

Відтепер постачальники, які користуються відповідною послугою майданчика публічних закупівель «Української універсальної біржі», можуть отримувати електронні листи з актуальними тендерами у зручний для них час. На електронному майданчику УУБ з’явилася опція з налаштування індивідуальної підписки, де можна визначити час отримання листа.

За замовчуванням повідомлення про нові закупівлі за обраними параметрами відсилаються з 8 до 10 години. Проте якщо Постачальнику зручніше отримувати листи в інші години, можна налаштувати відповідну опцію та обрати час.

Зробити це дуже легко: в особистому профілі у розділі «Підписка». Переходите до блоку «Крок 4.  Вибір часу отримання підписки» та обираєте із запропонованого списку бажаний час для отримання листа. 

Після чого  обов’язково натискаєте кнопку «Зберегти».

Звертаємо увагу , що технічне оновлення на майданчику не впливає на попередньо обрані параметри Вашої підписки, а налаштування часу отримання листів із актуальними тендерами – на час отримання інших листів.

Із усіх питань публічних закупівель та роботи на майданчику «Української універсальної біржі» звертайтеся до контакт-центру чи регіональних менеджерів. Ми надаємо повний супровід у роботі нашим учасникам.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__