Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Ми пройшли 7-ми річний рубіж! Надалі тільки Prozorro!

 

Вже відмітили 7-му річницю роботи системи Prozorro в сфері публічних закупівель та маємо важливі очікування на новий рік! Ми готові анонсувати, що мова йде про створення універсальної закупівлі, де замовник зможе зробити свій ідеальний варіант тендеру. Це буде свого роду тендерний конструктор “Прозолего”!

На майданчику вже реалізовано велику кількість різних конфігурацій, що будуть використовуватися замовником: опціональність застосування електронного аукціону, проведення попередньої кваліфікації, визначення валюти закупівлі та пропозиції, обмеження вартості пропозиції бюджетом закупівлі, порядок проведення розгляду пропозицій на кваліфікації (одночасний або послідовний) та мінімальна кількість заявок.

Наступний рік будемо зосереджувати свої сили на розширенні цих конфігурцій, а також працювати над підтвердженням статусу найкращої системи закупівель, аби всі закупівлі за кошти міжнародних організацій, які зокрема фінансуватимуть відновлення України, проходили в Prozorro!

А тепер уявіть, якою буде система за декілька років! Навіть в цей складний воєнний час ми продовжуємо розвиватися і рухатися до крутої мети - стати універсальним міжнародним майданчиком для українських та зарубіжних учасників. Ми віримо, що наші місцеві постачальники складають потужну конкуренцію багатьом іноземним. Тому будемо займатися подальшою електронізацією тендерної документації замовників, їх вимог до предметів закупівлі та учасників. А також зменшенням обсягу документів у пропозиції постачальників, аби процес участі у тендері був більш гнучкий та адаптувався під бізнес-процеси учасників. 

До речі, про останнє оновлення щодо формування довідки з реєстру корупціонерів безпосередньо на майданчику, читайте у попередній публікації.

Нагадуємо, що навчатися тендерному мистецтву зручно і доступно на https://tenderlife.com.ua/cfb/. 

Як підготуватися до тендеру, дізнавайтеся у менеджерів майданчика Українська універсальна біржа - https://tender.uub.com.ua/ 

Підписуйтесь на сторінку https://www.facebook.com/tender.uub.com.uaаби не пропустити важливих новин!

 

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__