Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Майданчик УУБ запрошує Постачальників до закупівель за кошти Світового банку

 

Система електронних закупівель Prozorro може використовуватися в рамках проектів, що фінансуються Світовим банком, для закупівель товарів та робіт як для національних (до 5 млн євро), так і для міжнародних (від 5 млн євро) тендерних процедур. Таку оцінку нової процедури, яку ДП «Прозорро» розробило спеціально для закупівель за правилами міжнародних донорів, зробила команда World Bank. Цю процедуру створювали відповідно до рекомендацій Світового банку.

Зокрема, вона передбачає можливість приймати пропозиції учасників у різних валютах, поетапно розглядати пропозиції, обирати переможця не лише за ціновим критерієм тощо. При цьому зберігається основний принцип публічних закупівель: усі бачать все. Тож для донора це забезпечить максимальну прозорість та ефективність у витрачанні коштів.

Як працювати виконавцям проектів Світового банку в Україні з використанням електронної системи закупівель, навчатимуть представники Міністерства економіки України та ДП «Прозорро». А от постачальники, як завжди, працюватимуть через авторизовані електронні маркетплейси.

Майданчик Української універсальної біржі традиційно одним із перших приєднується до нового проекту та запрошує Постачальників до роботи, відповідно, до розширення своїх ринків збуту. Кваліфіковані спеціалісти за телефоном гарячої лінії чи персональні менеджери у регіонах роз’яснять детально усі умови участі в таких закупівлях та супроводять у підготовці до тендеру.

Зверніть увагу, що свої тендери в системі Prozorro вже проводить проект USAID та UKaid TAPAS "Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах». Проте до розробки нової процедури в Prozorro Світовий банк передбачав можливість використовувати українську систему електронних закупівель лише для закупівель до 5 млн євро. Відтепер же всі закупівлі, які фінансує World Bank для відновлення України, рекомендовано проводити в Prozorro не залежно від суми.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__