Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Майданчик УУБ: працюємо надійно, відповідально та стабільно

Не зважаючи на аварійні та стабілізаційні відключення електроенергії в Україні, аукціони із публічних закупівель проходять вчасно та з дотриманням усіх законодавчих норм. При цьому електронний майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа» завдяки додатковим джерелам енергії працює стабільно і безперебійно, забезпечуючи усім своїм учасникам якісну технічну підтримку та зв’язок із центральною базою даних системи Прозорро.

Проте і самі учасники закупівель повинні зазадалегіть подбати про безперебійний зв’язок у себе на офісі, або ж брати участь в аукціонах з тих локацій, які мають альтернативні джерела живлення (найчастіше це генератори). Адже якщо у Замовника під час оголошення закупівлі зникне світло чи інтернет, він зможе продовжити публікувати тендер після ввімкнення електроенергії. А от якщо у Постачальника зникне зв’язок під час проведення аукціону, коли потрібно робити ставки, це може стати причиною програшу на торгах. Тож альтернативні джерела енергії та резервні гаджети для запасу (ноутбук, комп’ютер, планшет, телефон)  - це одна із запорук успішної участі в аукціоні.

Ще одна порада потенційним Постачальникам – подавати пропозиції на аукціони завчасно, не відкладати все на останній день. Адже для участі потрібно підготувати пакет документів та завантажити його до системи. І в разі відключення електроенергії, учасники знову ж таки матимуть час для дозавантаження.

Майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа» запрошує Замовників та Постачальників до аукціонів із публічних закупівель. Адже наші клієнти завжди мають якісну технічну підтримку та супровід як регіональних менеджерів, так і спеціалістів контакт-центру.

З нами працювати просто, а перемагати легко.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__