Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Майданчик Української універсальної біржі запустив Телеграм-бот для

публічних закупівель

Українська універсальна біржа, офіційний електронний майданчик системи Прозорро, запустив Telegram-канал для користувачів платформи. З ним Постачальники не лише бачитимуть усі нові оголошення про публічні закупівлі за своєю діяльністю, а й зможуть покроково відстежувати свої пропозиції на подані аукціони. Наприклад, отримувати повідомлення про встановлення періоду аукціону, про початок розгляду пропозиції на кваліфікацію,  про необхідність надання обґрунтування щодо цінової пропозиції до вказаної дати, про відміну закупівлі чи відхилення пропозиції, про надіслану вимогу чи скаргу тощо.

«Це такий собі контроль за особистим профілем на майданчику. Постачальник не завжди має змогу перевірити свій профіль чи пошту, де дублюються повідомлення, а наш Телеграм-бот оперативно нагадає про аукціон чи поінформує про зміну статусу пропозиції Постачальника. І він гарантовано не пропустить важливу інформацію. Наприклад, коли дається 24 години на виправлення помилок. Будь-яке елементарне упущення цього повідомлення гарантовано приведе до поразки. Наш же Телеграм-бот поінформує учасника відразу про те, що потрібно усунути невідповідності у документах, при чому із зазначенням часу, до якого треба встигнути це зробити», ­– пояснює Керівник проекту Прозорро Української універсальної біржі Наталія Шокодько.

Для того, щоб розпочати працювати із нашим ботом, потрібно лише перейти з ґаджета, де встановлений додаток Телеграм,  за посиланням https://t.me/uub_tender_prozorro_bot?start та зробити підтвердження розсилки.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__