Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Досягенння роботи Prozorro за 2023

Нарешті можемо констатувати, що система Prozorro не лише вижила у 2023 році, а й “рвонула вперед”! Реалізовано нові сервіси для клієнтів, нові види закупівель, опціональні аукціони, створено тендерний конструктор тощо. 

Цифри говорять самі за себе: 255 тис. завершених закупівель за рік, укладено договорів на суму понад 486 млрд грн. Більшість фактів щодо недобросовісних замовників і учасників були “опрозоровані”, зради були попереджені або покарані завдяки відкритості системи для всіх контролюючих органів та громадськості. Система публічних закупівель і надалі виконує свої функції щодо ефективності проведення закупівельної діяльності. 

Маємо приріст за 2023 рік в 35 тис. нових постачальників, що зареєструвалися в системі. Рівень конкуренції, що значно знизився на початку війни, вже перейшов за 2 учасники. Бачимо, що наші постачальники, за можливості, повернулися до роботи з державними тендерами та виконаннями замовлень.  

Варто зазначити і зростання рівня фаховості наших клієнтів. Було багато навчань, консультацій та обговорень участі у тендерах, адже окрім економічних показників 2023 рік був насиченим законодавчими змінами та доповненнями в роботі системи Prozorro. Нагадуємо, що навчатися тендерному мистецтву зручно і доступно на https://tenderlife.com.ua/obraty-kurs/

Окремо зазначимо і про успіхи Prozorro Market. З вересня 2023 року маємо оновлений електронний каталог, який набрав швидких обертів: нові постачальники, можливість додавання товарів та електронний контракт, що ми отримали як подарунок під ялиночку. 

І на останок п'ятірка категорій товарів, що стали лідерами у 2023 році: конструкції та будівельна продукція (14%), продукти харчування (8%), ремонти (7%), меблі (5,5%) та паливо (5%). Майданчик Українська універсальна біржа вітає всіх переможців та учасників торгів! Запрошуємо долучитися до системи Prozorro, а як подати пропозицію на тендер, дізнавайтеся у менеджерів - https://tender.uub.com.ua/

В нас, українців, спільні цілі - Перемога на всіх фронтах, зокрема, і економічному. Тому і в 2024 році ми будемо створювати умови для ефективного витрачання державних коштів та показувати високий рівень проведення публічних закупівель в Україні! 

Аналітика отримана з ресурсу https://bi.prozorro.org/ станом на 05.01.2024 

Підписуйтесь на сторінку https://www.facebook.com/tender.uub.com.ua, аби не пропустити важливих новин!

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__