Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Державні закупівлі повернулися на Прозорро -

запрошуємо до роботи

24 червня Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови №169, яка регулює проведення державних закупівель на період воєнного стану. Зокрема, нею передбачено, що придбання товарів від 50 тис грн знову відбуватиметься у системі Прозорро. Спрощені закупівлі можна проводити за 6-8 днів і підписувати договір із постачальниками.

Урядники запевняють, що повернення конкурентних закупівель нині дозволить не лише економити державні кошти, а й підтримати підприємців, в котрих знизилися прибутки.

«Розвиток підприємництва  – це знову ж таки дохід до бюджетів різних рівнів та підтримка української армії. Тому на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» завжди працювали і консультували як Постачальників, так і Замовників.

Нині ми повноцінно повертаємося до роботи та співпраці із клієнтами. Запрошуємо до тендерів постачальників. У нас ви завжди матимете якісну технічну підтримку та супровід кваліфікованих консультантів», – говорить директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

Нагадуємо, що маркетплейс УУБ – офіційний майданчик системи публічних закупівель Прозорро, акредитований за I, II, III та IV рівнями. Нам довіряють та з нами працюють сотні замовників та тисячі постачальників.

 

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__