Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Чому тендерні пропозиції потрібно подавати завчасно

Майданчик Української універсальної біржі звертає увагу Постачальників публічних закупівель системи Prozorro на те, щоб вони завчасно подавали тендерні пропозиції і не залишали їх на останній день. Фахівці наголошують, що це дозволить Постачальникам своєчасно без зайвих хвилювань  завантажити тендерну пропозицію до центральної бази даних. Адже в учасників іноді виникають ситуації, коли в останній відповідальний момент зникає чи то інтернет, чи то електроенергія. А вчасно завантажена пропозиція – це запорука того, що Постачальник далі впевнено крокуватиме до перемоги.

«Мало хто про це знає, але бували такі випадки на електронних аукціонах, коли саме час подачі пропозиції відігравав вирішальну роль у тому, хто першим, а хто другим буде робити ставку на пониження. Відповідно до статті 30 Закону України «Про публічні закупівлі», якщо учасники подали тендерні пропозиції із однаковою ціною, першим в електронному аукціоні пониження ціни буде здійснювати учасник, який подав свою тендерну пропозицію пізніше. А це значить, що той, хто подав пропозицію раніше, матиме більш виграшну позицію під час торгів і його пропозиція буде оцінюватися (тобто, розглядатися Замовником) першою», – вказує на інші переваги завчасної подачі тендерних пропозицій керівник напрямку Прозорро.Закупівлі майданчика Української універсальної біржі Наталія Шокодько.    

Нагадуємо, що працювати на нашому майданчику https://tender.uub.com.ua/ зручно та надійно. У нас Постачальники отримують повний кваліфікований супровід менеджерів для подання тендерної пропозиції. Закупівлі ж зручно відстежувати не лише на сайті чи через електронну пошту, а й через мобільний додаток Телеграм: https://t.me/uub_tender_prozorro_bot?start.

Розширюйте можливості Вашого бізнесу та перемагайте разом із нами!

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__