Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Аналітика тендерів у Prozorro Market 

Торги в Prozorro Market набирають обертів! За два місяці, як удосконалилися умови роботи з електронним каталогом, було оголошено понад 14 тис. запитів пропозицій від замовників із загальним бюджетом більше 3 млрд грн. Різні групи товарів тепер закуповуються в маркеті - більшість всіх медичних препаратів, паливо, електроенергія, продукти харчування, комп'ютерна техніка, канцелярія тощо.  

В наступних публікаціях будемо аналізувати обсяги закупівель через Prozorro Market за окремими категоріями, а зараз маємо змогу оцінити загальний обсяг торгів через електронний каталог. З 14 тис. оголошених запитів пропозицій не відбулося лише 1900 запитів (13% від загальної кількості), бо жоден з учасників не подав своїх пропозицій. А це є потенційний ринок збуту для наших постачальників. 

Як пройти кваліфікацію в Prozorro Market та стати переможцем торгів, дізнавайтеся у менеджерів майданчика Українська універсальна біржа - https://tender.uub.com.ua/.

Лідерами серед 3,5 тис. замовників, що оголошували свої запити, стали замовники з Київської області (2,5 тис.), Житомирської (1,1 тис.), Дніпропетровської (1 тис.) та Полтавської областей (850). 

Найбільшими замовниками, що провели успішні торги через Prozorro Market, стали Могилів-Подільська окружна лікарня (55 запитів), Житомирська лікарня №2 (47 запитів), Київський слідчий ізолятор (51 запит), Державна виконавча служба (43 запити), Вінницьке профучилище (37 запитів) та ДП “Ліси України” (35 запитів). 

Переходимо до активних постачальників, що посіли лідируючі позиції в нашій статистиці. Очевидно, що перші місця посіли постачальники медичних препаратів: ТОВ “СТМ-Фарм” (м. Дніпро, 1500 поданих пропозицій), ТОВ “Таволга” (м. Дніпро, 771 подана пропозиція), ТОВ “Захід-Медіка” (Рівненська область, 737 поданих пропозицій), ТОВ “Компоненти Ті” (м. Київ, 641 подана пропозиція) та ТОВ “Синергія систем” (м. Київ, 622 поданих пропозицій).  

Середній рівень конкуренції серед постачальників Prozorro Market становить 3,4 учасники на один оголошений запит. Максимально було подано 18 пропозицій на один запит. Нагадуємо, що для успішних торгів через електронний каталог достатньо лише 1 поданої пропозиції учасника. 

Пройти кваліфікацію в Prozorro Market можна за умов подання визначеного пакету документів. Долучайтесь до участі в торгах та перемагайте! 

Нагадуємо, що навчатися тендерному мистецтву зручно і доступно на https://tenderlife.com.ua/cfb/

Аналітика отримана з ресурсу https://bi.prozorro.org/ станом на 06.11.2023. 

Підписуйтесь на сторінку https://www.facebook.com/tender.uub.com.ua, аби не пропустити важливих новин! 

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__