Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Аналітика тендерів по новорічних подарунках

Аромат новорічних свят вже почав просочуватися крізь грудневі будні. Найперше бажання кожного дорослого - зберегти в дитячих серцях відчуття радості від новорічної казки.  

Процес закупівель солодких новорічних подарунків в Prozorro вже набрав обертів. Тому сьогодні аналізуємо тендери із закупівлі новорічних подарункових наборів солодощів, що були оголошені за останні три місяці. 

З 1 вересня державними замовниками було оголошено майже 900 солодких закупівель для привітань малечі. Їхня очікувана вартість - 119 млн грн. Близько 25% із загальної кількості - це конкурентні процедури: відкриті торги, спрощені та запити через електронний каталог. Всі інші закупівлі відбулися без використання електронної системи і були укладені прямі договори. 

Регіональними лідерами серед 772 замовників стали представники Вінницької, Київської та Сумської областей. Вони провели найбільшу кількість закупівель новорічних солодких подарунків. Та ми зануримося глибше і знайдемо найбільших замовників. Ними стали  Департамент освіти Полтавської міськради (9 млн грн), АТ “Укрнафта” (3 млн грн), Управління освіти Мукачевської міськради (1,5 млн грн), Управління освіти Курахівської міськради (1,3 млн грн) та КП Красноградської міськради (1,2 млн грн). 

Найбільша кількість пропозицій від постачальників склала 10, а середній рівень конкуренції становить 2,61 учасника на торги. Відзначимо п’ятьох найбільших переможців серед постачальників: ТОВ “Країна вільних” (м. Вінниця, перемог на 9,2 млн грн), ТОВ “Майстерня солодких подарунків” (м. Дніпро, перемог на 5,9 млн грн), ТОВ “Світ трейдер” (м. Київ, перемог на 4,6 млн грн), ТОВ “Інтрейд мікс” (м. Київ, перемог на 4,5 млн грн) та ФОП Заславська (м. Кривий Ріг, перемог на 2,5 млн грн). 

Вітаємо переможців! Шанс на перемогу в таких тендерах великий, адже конкуренція не перевищує середні показники по системі. Тож вперед! 32 тендери з бюджетом в 9 млн грн все ще на етапі подання пропозицій. Як подати пропозицію на тендер, дізнавайтеся у менеджерів майданчика Українська універсальна біржа - https://tender.uub.com.ua/.

Наші побажання для постачальників - перемоги у тендерах! Та не залежно від результатів, у кожного з нас є можливість поздоровити малечу, особливо переселенців, солодкими подарунками!  

Аналітика отримана з ресурсу https://bi.prozorro.org/ станом на 01.12.2023. 

Нагадуємо, що навчатися тендерному мистецтву зручно і доступно на https://tenderlife.com.ua/obraty-kurs/

Підписуйтесь на сторінку https://www.facebook.com/tender.uub.com.ua, аби не пропустити важливих новин!  

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__