Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик

Актуальні проблеми у сфері публічних закупівель – онлайн семінар для Замовників

Зустріч із замовниками - це обмін думками з перших вуст. ДАСУ налаштовані рішуче щодо моніторингу, замовники вже з острахом очікують початку року та перенесення 20% на наступний рік, тож в ОДА всіх координують та наставляють.

Юридичний департамент Полтавської обласної державної адміністрації провів онлайн семінар для Замовників щодо актуальних проблем  у сфері публічних закупівель. Серед запрошених спікерів виступила і керівник напрямку Прозорро.Закупівлі авторизованого електронного майданчика Української універсальної біржі Наталія Шокодько.

Вона розповіла про формальні помилки, які можуть допускати Постачальники у своїх тендерних пропозиціях і які при цьому не впливають на зміст пропозицій (детальніше про ці помилки можна переглянути на ютуб-каналі Української універсальної біржі). Зокрема, наголосила слухачам, що Замовникам потрібно переглянути тендерні документації  та привести їх у відповідність до вимог Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства в Україні №710 від 15.04.2020 року.

«Це важливо, бо навіть дрібні незначні помилки стають причинами для відхилення пропозицій. Щоб цього уникнути, потрібно передбачити можливість допущення формальних помилок учасниками»,– підкреслила Наталія Шокодько.

Серед інших спікерів, окрім представників юридичного департаменту ОДА, виступали також доповідач із управління Північно-східного офісу Держаудитслужби у Полтавській області та юрисконсульт Служби автомобільних доріг у Полтавській області.

Тож, порада Замовникам:  постійно стежити за оновленнями у сфері публічних закупівель.  Постачальникам же – знати про свої права та уміти їх захищати.

 «На майданчику Української універсальної біржі Постачальники завжди отримають не лише кваліфіковані консультації у період подання тендерних пропозицій, а й зможуть завжди підвищити свій рівень знань на онлайн семінарах. Найближчі навчання заплановані на 12 та 19 листопада. Тож запрошуємо до участі, реєстрація на https://protender.in.ua/», – говорить Наталія Шокодько.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__