Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Відкриті тендери Броварської міської ради на майданчику ProZorro

ЄДРПОУ : 38337116
Організація : КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 'БРОВАРИ-БЛАГОУСТРІЙ'
Адреса : Україна, Київська область, ВУЛИЦЯ ОНІКІЄНКА ОЛЕГА, будинок 2
Контактна особа:
Ім"я : Левковець Антон Вікторович
Телефон : 380459447880
Факс : -
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
999250 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
4197000 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
16499 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
279999 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
4525.4 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
2601.4 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
81178.9 грн.
Детальніше
Броварська міська рада представляє собою окремий адміністративно-територіальний відділ. Вона являється місцевим органом самоврядування, що входить до складу Київської області. Адміністративним центром установи виступає м. Бровари площею 34 кв. км, у якому проживають більше 100 000 мешканців. На початку 20-го сторіччя саме тут відбувся бій під Крутами, що назавжди увійшов в історію як символ визвольної боротьби українського народу. Наразі Броварська міська рада сформована з 36 депутатів, до її складу входять наступні підрозділи: управління ЖКГ, освіти, праці і соцзахисту населення, фінансів, містобудування і архітектури, відділ у справах сім’ї та молоді, культури, фізичного виховання та спорту, міського благоустрою, служба у справах дітей та центр соціального обслуговування населення. Також Броварська міська рада утримує власну телестудію та місцеву радіостанцію.

Прозорі закупівлі Броварської міської ради на майданчиках ProZorro

Відповідно до прийнятого у 2016 р. Закону України «Про публічні закупівлі», необхідні товари або послуги державні установи та організації замовляють виключно через електронну систему Прозорро. Тотальне реформування застарілої системи державних закупівель виявилося надзвичайно ефективним. Лише за три роки завдяки спільними зусиллями влади та громадськості вдалося зекономити 97 млрд. грн., водночас було проведено майже 4 млн. відкритих торгів. Сьогодні за проведенням закупівель Броварської міської ради громадськість може спостерігати онлайн, на всіх етапах контролюючи чесність та прозорість процесу. Для того ж, щоб подати пропозицію на тендер вказаного замовника, постачальникам необхідно зареєструватися на спеціальному електронному майданчику, підключеному до Центральної бази даних ProZorro. Майданчик «Української універсальної біржі» має чотири рівні акредитації Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства та від самого початку успішно співпрацює з системою Прозорро.Закупівлі.

Як взяти участь у торгах Броварської міської ради на майданчику tender.uub.com.ua?

Обрати потрібний аукціон можна на головній сторінці сайту «Української універсальної біржі» - для цього у форму пошуку необхідно ввести назву замовника, код ЄДРПОУ, регіон, бюджет закупівлі, дату проведення, тип або статус процедури. Після реєстрації на майданчику tender.uub.com.ua ви одразу отримуєте доступ до наступних тендерів Броварської міської ради:
  • закупівля електроенергії;
  • замовлення послуг з охорони громадського правопорядку та забезпечення громадської безпеки у м. Бровари;
  • придбання спецодягу;
  • підписка на спеціалізовані періодичні видання;
  • ремонт і технічне обслуговування мотоциклів;
  • закупівля офісної техніки;
  • замовлення послуг з під’єднання електричних мереж;
  • налагодження роботи вимірювальних пристроїв (повірка вагів).
Якщо у вас виникли питання, звертайтеся до нашого контакт центру за номером (044) 221-22-02. Обов’язково підпишіться на регулярну Email-розсилку біржі, щоб першими дізнаватися про найприбутковіші тендери.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__