Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Державні закупівлі ДКСУ на сайті tender.uub.com.ua

ЄДРПОУ : 37567646
Організація : Державна казначейська служба України
Адреса : Україна, -, -
Контактна особа:
Ім"я : Анастасія Озерова
Телефон : +380442814933
Факс : -
Загальний бюджет:
898915 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
12864 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
18900 грн.
Детальніше
Пропозиції розглянуті
Загальний бюджет:
130000 грн.
Детальніше
Вартість закупівлі послуг є меншою за 100 тис грн. Замовником прийнято рішення здійснити закупівлю відповідно до пункту 11 Особливостей здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, пе
UA-2024-02-26-012920-a
Спрощена закупівля
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
34306.67 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
573760 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
3811 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
89755.9 грн.
Детальніше
АЦСК ДКСУ або Акредитований центр сертифікації ключів представляє собою спеціалізовану установу, уповноважену Державним казначейством України надавати кваліфіковані довірчі електронні послуги. Сьогодні все більше державних і приватних організацій надають перевагу сучасному електронному документообігу. На документи, що подаються в електронному вигляді, обов’язково накладається електронний цифровий підпис. Однією з установ, що на офіційному рівні має право створювати, перевіряти та підтверджувати електронні підписи, печатки і позначки часу, є Центр сертифікації ключів ДКСУ, сайт якого ви знайдете за посиланням acsk.treasury.gov.ua. Роботу АЦСК визначає відповідне положення, затверджене Управлінням сертифікації ключів, що є окремим підрозділом ДКСУ. Урядову акредитацію Центр сертифікації електронних ключів пройшов у 2013 р. – з цього моменту АЦСК ДКСУ має всі необхідні повноваження для якісного обслуговування відкритих ключів з посиленими сертифікатами. Свої послуги клієнтам ДКСУ відомство надає абсолютно безкоштовно. Більш детальна інформація про специфіку роботи УДКСУ – на сайті Державної казначейської служби treasury.gov.ua. Один з провідних органів виконавчої влади, на який покладено завдання з реалізації політики українського уряду в галузі казначейського супроводу коштів держбюджету – Державна казначейська служба України – безпосередньо підпорядковується Міністру фінансів та Кабміну. Дана установа створена у 1995 р. для ефективного управління бюджетними коштами держави, яка щойно здобула незалежність. Згідно з офіційною інформацією на веб-порталі ДКСУ, її головними завданнями є реалізація та подання пропозицій по вдосконаленню державної політики у сфері казначейського обслуговування коштів держбюджету. Окрім цього, організація підключена до електронної платіжної системи Нацбанку. УДКСУ – Управління сертифікації ключів при Державній казначейській службі – являється окремим структурним підрозділом, що виконує розпорядження Голови ДКСУ. До його складу входять наступні відділи:
  • сертифікації ключів;
  • реєстрації та обробки звернень клієнтів;
  • адміністративних послуг і захисту інформації.
Як зазначається на сайті ДКСУ, основною функцією відомства є правильна організація роботи технічного сервісу АЦСК, зокрема у питаннях, що стосуються сучасного програмного забезпечення та захисту приватної інформації.

Особливості закупівель Казначейської служби України на електронних майданчиках ProZorro

Відповідно до прийнятого у 2016 р. Закону України «Про публічні закупівлі», УДКСУ та інші державні установи і організації всі товари або послуги замовляють виключно через електронну систему Прозорро. Переваги нового підходу до сфери державних закупівель очевидні: аукціони ДКСУ сьогодні відбуваються виключно в електронному форматі, а доступ до інформації по тендерах можуть отримати усі бажаючі. Система повністю автоматизована, що 100%-во виключає сторонній вплив на результат торгів ДКСУ. Пропозиції подаються анонімно, відповідно, замовник обирає переможця лише на основі відповідності його заявки та наданої документації умовам закупівлі. Завдяки впровадженим нововведенням суттєво знизився рівень корупції і незаконних зловживань. Чесність та прозорість аукціонів ДКСУ на сайті «Української універсальної біржі» приваблює і великі монополії, і представників малого та середнього бізнесу. Через відсутність упередженого ставлення до учасників торгів, все більше постачальників виявляють бажання подавати пропозиції на офіційних майданчиках Прозорро – це дозволяє отримати вигідний контракт навіть не виходячи з дому чи офісу. Велика кількість учасників породжує здорову конкуренцію, що, в свою чергу, знижує початкову вартість лоту. Таким чином за три роки держава вже заощадила 98 млрд. грн. – замість того, щоб осісти в кишенях недобросовісних чиновників, ці кошти поповнили держбюджет. Як зазначається на веб-порталі Державної казначейської служби України, у 2019 р. річний бюджет установи склав майже 2,8 млрд. грн. Свого часу після ряду хакерських атак ДКСУ витратила 40 млн. грн. на придбання спеціалізованого мережевого обладнання. Тож, зареєструвавшись на сайті tender.uub.com.ua, ви одразу зможете приймати участь у прибуткових закупівлях ДКСУ.

Відкриті тендери Державної казначейської служби на електронному майданчику tender.uub.com.ua

Спеціалісти «Української універсальної біржі» докладають максимум зусиль для того, щоб зробити користування майданчиком зручним та комфортним, навіть якщо ви не є впевненим користувачем ПК. На YouTube-каналі біржі є докладні відео-інструкції, за допомогою яких усі бажаючі швидко опанують процедуру участі у публічних закупівлях Державної казначейської служби України. Також відповіді на запитання щодо тендерів ДКСУ ви можете отримати від кваліфікованого оператора контакт-центру УУБ, зателефонувавши на гарячу лінію (044) 221-22-02. Найчастіше у системі Прозорро ДКСУ оголошує наступні закупівлі:
  • встановлення і подальше гарантійне обслуговування телекомунікаційних приладів Cisco;
  • придбання персональних комп’ютерів та ліцензійного програмного забезпечення;
  • закупка електроенергії;
  • купівля електромагнітних дверних замків;
  • придбання ДКСУ бланків, реєстраційних журналів;
  • замовлення спеціалізованих періодичних видань;
  • виконання проектних робіт по модернізації систем контролю і управління доступом до Державної казначейської служби;
  • закупівля канцтоварів;
  • оренда автотранспорту для пасажирських перевезень;
  • замовлення послуг з технічного обслуговування дизель-генераторних установок.
Знайти потрібну закупівлю ДКСУ на сайті tender.uub.com.ua легко – для цього у форму пошуку необхідно ввести назву організації-замовника, її код ЄДРПОУ, регіон, тип товару або послуги, бюджет, дату проведення аукціону, тип чи статус торгів.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__