Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Актуальні тендери Державної міграційної служби в системі Прозорро.Закупівлі

ЄДРПОУ : 37508470
Організація : Державна міграційна служба
Адреса : Україна, Київська область, Володимирська, 9
Контактна особа:
Ім"я : Латишев Юрій Миколайович
Телефон : +380443653264
Факс : -
UA-2024-04-19-008546-a
Закупівля без використання електронної системи
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
193050 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
280000 грн.
Детальніше
Робота Державної міграційної служби напряму координується Кабміном та Міністерством внутрішніх справ – загалом ДМС займається реалізацією державної політики стосовно міграції (еміграції та імміграції), отримання/позбавлення громадянства, незаконного перетину кордону, реєстрації громадян країни, справ біженців та багато іншого. До складу Державної міграційної служби України входять наступні підрозділи:
  • апарат управління;
  • окремі територіальні виконавчі органи;
  • держпідприємства;
  • місця тимчасового перебування біженців та іноземних громадян.
В межах своїх повноважень ДМС:
  • проводить безперервний моніторинг імміграційної та еміграційної ситуації в країні, вивчає проблеми всіх без виключення категорій мігрантів, в тому числі біженців;
  • виносить рішення щодо надання чи позбавлення громадянства України;
  • державна еміграційна служба встановлює річний розмір міграційної квоти;
  • займається питаннями міграції, що стосується навчання чи працевлаштування;
  • проводить ідентифікацію осіб, які звернулися до держави з проханням про надання політичного притулку чи статусу біженців, іноземних громадян та осіб без громадянства, що втратили документи, за якими можна встановити їх особу.
Більше інформації про діяльність ДМС можна дізнатися на офіційному сайті dmsu.gov.ua.

Як проводяться тендери Держміграційної служби України в ProZorro

Як і будь-яке державне підприємство, з 2016 р. всі товари і послуги ДМС купує через відкриту систему закупівель Прозорро. Впроваджені новації відкрили нові можливості для середнього і малого бізнесу: відтепер брати участь у тендерах ДМС можуть абсолютно всі підприємці – унікальний механізм проведення аукціонів через Прозорро.Закупівлі виключає будь-які тіньові схеми та «договорняки між своїми». Пропозиції подаються анонімно, відповідно, Міграційна служба України, як і інші замовники, не знає авторів заявок – ця інформація відкривається лише після обрання переможця тендеру. Згідно Закону України «Про держзакупівлі», брати участь у торгах постачальники і замовники можуть лише через спеціальні електронні майданчики, акредитовані Міністерством економічного розвитку і торгівлі для роботи в системі ProZorro. Через майданчик «Української універсальної біржі», що має чотири рівні акредитації, постачальники можуть брати участь у тендерах Державної міграційної служби України на закупівлю наступних товарів:
  • комп’ютери, оргтехніка;
  • офісні меблі;
  • канцелярська продукція;
  • серверне обладнання;
  • спеціалізоване програмне забезпечення.

Держзакупівлі Міграційної служби України на майданчику УУБ

На сайті tender.uub.com.ua потенційним постачальникам відкрито доступ до актуальних аукціонів, що в даний час проводяться Державною міграційною службою. Даний замовник надає перевагу відкритим торгам – наразі ця процедура в Украйні є найпоширенішою. Після публікації оголошення торги проводяться в чотири етапи:
  1. подання пропозицій;
  2. безпосередньо проведення аукціону;
  3. розкриття заявок та вибір переможця;
  4. підписання договору.
При відкритих торгах бюджет закупівлі має певні обмеження: так, для звичайних закупівельників вартість замовлення становить 200 000 грн. – 133 000 євро для товарів та 1,5 млн. грн. - 5,1 млн. євро для послуг. Для закупівельників-монополістів бюджет тендеру може коливатися від 1 млн. грн. до 133 000 євро для товарів та 5 млн. грн. – 5,1 млн. євро для послуг. Період подання пропозицій при відкритих торгах Державної міграційної служби України триває мінімум 15 днів: окрім подання пропозицій, в цей час замовники можуть вносити зміни до тендерної документації, а постачальники – звертатися з вимогами, уточненнями чи скаргами (це актуально і для спостерігачів – журналістів та громадських активістів). Всі звернення також є анонімними – прочитати їх можна в особистому кабінеті електронного майданчика. Дата і час проведення аукціону системою Прозорро.Закупівлі встановлюється автоматично – окрім особистого кабінету посилання на торги також відображається на головному порталі prozorro.gov.ua. Розгляд пропозицій Держміграційна служба починає з найменшої ставки – якщо постачальник відповідає всім вимогам тендеру, він стає переможцем аукціону, в іншому випадку його пропозиція відхиляється і замовнику автоматично відкривається наступна в порядку зростання ставка.

Чому брати участь в аукціонах Державної еміграційної служби найкраще через сайт tender.uub.com.ua

На роботі, вдома чи у відрядженні в реальному часі ви можете відстежити найбільш вигідні тендери від Державної міграційної служби – для цього потрібен лише ноутбук з доступом до інтернету. Наші спеціалісти швидко дадуть відповідь на будь-які питання, пов’язані з веденням аукціонів чи користуванням майданчиком – для цього достатньо написати в службу підтримки чи подзвонити на номер call-центру.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__