Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Тендери Київського центру оцінювання якості освіти в системі Прозорро

ЄДРПОУ : 34837504
Організація : Київський регіональний центр оцінювання якості освіти
Адреса : Україна, Київська область, бул.Незалежності, 14-Б
Контактна особа:
Ім"я : Людмила Єзан
Телефон : +380443551587
Факс : -
Загальний бюджет:
6611.7 грн.
Детальніше
UA-2024-02-26-004356-a
Закупівля без використання електронної системи
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
51300 грн.
Детальніше
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
4884 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
42000 грн.
Детальніше
Створений у 2006 р. Київський регіональний центр оцінювання якості освіти проводить зовнішню незалежну оцінку рівня знань випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва, Київської, Чернігівської та Черкаської областей, а також реалізовує регулярну оцінку рівня якості наданих державою освітніх послуг. Київський регіональний центр оцінювання освіти виконує наступні функції:
  • розробляє, рецензує та випробовує завдання для зовнішнього незалежного оцінювання;
  • проводить тестове ЗНО;
  • реєструє учасників, організовує спеціальні пункти перевірки, обробки та проведення незалежного оцінювання учнів;
  • в Київській, Черкаській, Чернігівській областях та місті Києві Київський регіональний центр оцінювання якості освіти перевіряє якість наданих освітніх послуг відповідно до стандартів, встановлених Українським центром (УЦОЯО);
  • підбирає кадри з необхідною кваліфікацією для реалізації вказаних завдань;
  • організовує збір, доставку, охорону та перевірку результатів ЗНО;
  • Київський центр оцінювання забезпечує повну конфіденційність під час доставки, обробки та зберігання отриманих даних;
  • за розпорядженням Українського центру проводить аналітику, збір статистичних даних, дослідження з соціології і психології.
Центр є регіональним відділом УЦОЯО та водночас він виступає самостійною юридичною одиницею, яка від початку і до кінця організовує проведення зовнішнього незалежного оцінювання на вказаній території, вступних іспитів до магістратури, моніторить якість освіти та впроваджує сучасні технології в сфері її вимірювання. Адреса Київського регіонального центру оцінювання якості освіти – м. Київ, вул. Міста Шалетт, 1А.

Особливості державних закупівель Київського національного центру оцінювання якості освіти на майданчиках Прозорро

Відповідно до прийнятого у 2016 р. Закону України «Про публічні закупівлі», сьогодні всі без виключення державні установи та організації оголошують відкриті тендери через електронну систему ProZorro. Реформування сфери державних закупівель в рази зменшило корупцію та зловживання високопосадовців, адже тендери тепер відбуваються автоматично, а перевірити хід аукціону в будь-який момент може кожен бажаючий. Для того, щоб взяти участь у публічних торгах, постачальникам необхідно зареєструватися на електронному майданчику «Української універсальної біржі», що від самого початку тісно співпрацює з системою Прозорро.Закупівлі та має офіційний дозвіл Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства. Як показує практика, через електронну систему ProZorro Київський регіональний центр моніторингу освіти оголошує наступні закупівлі:
  • придбання офісного паперу, канцтоварів (клею, скотчу, кольорового паперу, гумок для грошей, канцелярських ножів, гелевих ручок та стержнів для них
  • замовлення охоронних послуг;
  • розробка програмного забезпечення;
  • друк конвертів та фірмових бланків з логотипом Київського центру оцінювання якості освіти;
  • закупівля спеціальних приладів для запису аудіо- і відеоінформації;
  • придбання пакетів програмного забезпечення для ведення фінансового обліку;
  • купівля нафти і дистилятів;
  • закупка поштових марок;
  • закупівля комп’ютерів, приладів для офсетного друку;
  • ремонт комп’ютерної та офісної техніки;
  • друкування методичних брошур та посібників;
  • замовлення копіювальних послуг;
  • закупка зошитів.
Вартість тендерів Київського регіонального центру оцінки освітніх послуг може становити як 300, так і 300 000 грн. – настільки великий діапазон цін приваблює не тільки закупівельників-монополістів, а й представників малого та середнього бізнесу. Найчастіше торги даного замовника відбуваються за переговорною процедурою, також організація нерідко одразу публікує звіт про укладені договори. Переговорна процедура або закупівля в одного учасника є єдиною неконкурентною процедурою, яка використовується замовником в особливих випадках, наприклад, коли на даному ринку зовсім немає конкуренції і товар/послугу можна замовити лише у одного-єдиного учасника. Аукціон у такому випадку не проводиться, не потрібно публікувати і тендерну документацію. Постачальник зустрічається із замовником – представниками Київського регіонального центру оцінювання освіти – без посередників, і у разі успішного проведення переговорів останній публікує на майданчику намір укласти договір. При необхідності в цей час також демонструються зразки продукції для перевірки її відповідності технічним вимогам. Не раніше ніж через 10 днів після оприлюднення наміру укласти договір сторони мають підписати контракт, після чого система автоматично формує статус «Звіт про укладений договір». Процедура «Звіт про укладені договори» використовується у випадках, коли вартість закупівлі перевищує 200 тис. грн. – для товарів і послуг або 1,5 млн. грн. – для робіт. Всі домовленості відбуваються між замовником і постачальником поза електронною системою ProZorro, але з обов’язковою публікацією на електронному майданчику основної інформації по закупівлі у вигляді звіту.

Як взяти участь у відкритих торгах Київського регіонального центру оцінки освіти на сайті tender.uub.com.ua

Після реєстрації на електронному майданчику «Української універсальної біржі» постачальники отримують доступ до всіх актуальних закупівель, які в цей час проводяться в системі Прозорро. Обрати потрібний лот від Київського національного центру оцінювання якості освітніх послуг або іншого замовника досить легко. Для цього необхідно перейти на головну сторінку сайту tender.uub.com.ua та у формі пошуку ввести назву організації або її код в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій, регіон, тип товару чи послуги (поле ДК 021:2015), бюджет закупівлі, дату проведення аукціону, тип та статус процедури. Своїм клієнтам ми забезпечуємо високий рівень обслуговування – найкращі фахівці біржі оперативно вирішать будь-яке питання, допоможуть швидко опанувати роботу з майданчиком та вчасно нагадають про подачу пропозиції. Також на сайті tender.uub.com.ua ви знайдете детальні відео-інструкції, завдяки яким ви та ваші працівники швидко опануєте участь у публічних тендерах ProZorro. Підписуйтеся на нашу Email-розсилку та YouTube-канал, заходьте на сторінку УУБ у Facebook, дізнавайтеся першими про найцікавіші лоти, робіть ставки та перемагайте у торгах!

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__