Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Закупівлі Закарпатського гідрометеорологічного центру на Прозорро

ЄДРПОУ : 20442705
Організація : ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР З ГІДРОМЕТЕОРОЛОГІЇ
Адреса : Україна, Закарпатська область, вул. Набережна Слов'янська, буд. 5
Контактна особа:
Ім"я : Роман Пуглик
Телефон : +380505235965
Факс : -
Головним завданням розташованого у м. Ужгород Закарпатського гідрометеорологічного центру є систематичне спостереження за зміною погодних умов на території Закарпатської області та формування на цій основі майбутнього прогнозу погоди в даному регіоні. Також установа робить прогнози щодо гідрологічного стану водойм, вивчає режимну агрометеорологію, гідрологію, контролює рівень забруднення атмосфери. Закарпатський гідрометеорологічний центр Державної гідрометеорологічної служби МНС України в обов’язковому порядку вимірює кількість небезпечних речовин в опадах і атмосферному повітрі, складає карту радіаційного фону країни, прогнозує небезпечні погодні явища (повені, засухи, екстремальну кількість радіоактивних речовин в повітрі). Згідно з чинним законодавством, Закарпатський гідрометцентр на платній та безоплатній основі надає наступні послуги:
  • складає агрономічний прогноз на окремі декади та цілий календарний рік для конкретного регіону;
  • систематизує дані про температуру, запаси вологи і тривалість світлового дня, отримані на окремих метеорологічних станціях;
  • надає експертну оцінку стосовно впливу погоди на сільськогосподарські культури;
  • на основі даних погодних умов прогнозує розміри цьогорічного врожаю;
  • проводить коротко- та середньострокові прогнози погоди по м. Ужгород та всій Закарпатській обл.;
  • оголошує штормові попередження у разі небезпечних стихійних явищ або аномальних погодних змін;
  • складає детальну характеристику стихійних явищ, що завдали значних матеріальних збитків;
  • прогнозує рівень пожежної небезпеки;
  • видає актуальні довідки щодо температури і вологості повітря, опадів, швидкості і напрямку вітру, атмосферного тиску, хмарності та інших погодних явищ.

Прозорі закупівлі Закарпатського гідрометеорологічного центру в електронній системі ProZorro

Після прийняття у 2016 р. закону «Про публічні закупівлі» всі без виключення установи на зразок Закарпатського гідрометеорологічного центру для придбання товарів і послуг оголошують відкриті тендери на електронних майданчиках Прозорро. Кардинальна зміна проведення державних закупівель дозволила створити ефективний механізм боротьби з незаконними схемами та існуючими тіньовими договорняками. Сьогодні кожен аукціон відбувається прозоро та відкрито для суспільства, а будь-які порушення під час торгів миттєво фіксуються. Електронні аукціони ProZorro чесні, зручні і продуктивні. Завдяки високій ефективності, повній відкритості та зростаючій довірі громадськості на онлайн-торги, які проводяться на майданчику «Української універсальної біржі», щодня подають заявки десятки учасників. У підсумку це дозволяє замовникам на кшталт Закарпатського гідрометеорологічного центру значно економити бюджетні кошти.

Перемогти у відкритих торгах Закарпатського гідрометцентру на майданчику tender.uub.com.ua

Реєструючись на електронному майданчику «Української універсальної біржі», ви отримуєте найкращий сервіс. Ми використовуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта – персональний консультант відповість на усі запитання, дасть пораду щодо правильного оформлення тендерної документації та вчасно нагадає дату проведення аукціону Закарпатського гідрометеорологічного центру чи будь-якого іншого замовника.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__