Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Комунальне підприємство ГІОЦ КМДА - публічні тендери на Прозорро

ЄДРПОУ : 04013755
Організація : КП ГІОЦ
Адреса : Україна, м. Київ, Космічна, 12А
Контактна особа:
Ім"я : Страдна Анна Антонівна
Телефон : +380443668100
Факс : -
UA-2024-04-19-009307-a
Закупівля без використання електронної системи
Замовник
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
99000 грн.
Детальніше
UA-2024-04-19-008835-a
Закупівля без використання електронної системи
Замовник
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
15789.9 грн.
Детальніше
UA-2024-04-17-009695-a
Закупівля без використання електронної системи
Замовник
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
14438.45 грн.
Детальніше
UA-2024-04-15-008919-a
Закупівля без використання електронної системи
Замовник
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
354 грн.
Детальніше
UA-2024-04-15-008469-a
Закупівля без використання електронної системи
Замовник
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
32499 грн.
Детальніше
UA-2024-04-12-009579-a
Закупівля без використання електронної системи
Замовник
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
3190 грн.
Детальніше
UA-2024-04-10-007718-a
Закупівля без використання електронної системи
Замовник
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
15999 грн.
Детальніше
КП ГІОЦ – комунальне підприємство «Головний інформаційно-обчислювальний центр», що функціонує при Київській міській державній адміністрації. Дана установа відповідає за ефективну автоматизацію всіх сфер народного господарства в м. Київ. При виконанні своїх безпосередніх обов’язків компанія ГІОЦ КМДА координує дії з управліннями освіти, підприємствами-виробниками комунальних послуг, місцевими управліннями праці і соціального захисту громадян та багатьма іншими. Сьогодні інформаційно-обчислювальний центр КМДА щоденно виконує ряд важливих задач, завдяки чому жителі столиці живуть в максимально комфортних умовах:
  • інформаційне, програмне, наукове забезпечення комп’ютерних систем, правильне формування завдань по автоматизованій обробці даних в господарчій сфері столиці України;
  • як зазначається на сайті КП ГІОЦ gioc.kiev.ua, установа регулярно створює сучасні науково-технічні розробки та впроваджує в міське господарство найновіші інформаційні технології;
  • експлуатація, ремонт та поточне технічне обслуговування столичних телекомунікацій;
  • реалізація міських та загальнодержавних програм з інформатизації.
За якісну роботу КП ГІОЦ КМДА неодноразово відзначала працівників підприємства. Сьогодні завдяки новітнім технологіям компанія значно поліпшила рівень обслуговування клієнтів – тут постійно вдосконалюють програмне забезпечення та максимально точно вирішують нові задачі. Так, спеціалісти КП ГІОЦ зробили рахунки за надані комунальні послуги максимально простими та зручними для користувачів – в новому форматі документ вчасно оновлюється, також набагато швидше та ефективніше опрацьовуються сплачені рахунки. В той же час комунальні послуги зведені в Єдиний рахунок, тож киянам не потрібно шукати інформацію у п’яти різних підприємств-постачальників. «Головний інформаційно-обчислювальний центр» столичної держадміністрації йде в ногу з часом – наразі КП ГІОЦ вдосконалив видачу квитанцій за перебування дітей в яслах та дитсадках, а також впровадив QR-коди, що дозволяють робити оплату безпосередньо зі смартфону.

Як взяти участь у торгах комунального підприємства ГІОЦ КМДА на офіційних майданчиках Прозорро.Закупівлі

Відповідно до діючого ЗУ «Про публічні закупівлі», з 2016 р. всі державні установи та комунальні підприємства на зразок КП ГІОЦ необхідні товари і послуги замовляють виключно через прозорі тендери в електронній системі ProZorro. Метою даної реформи було перекриття корупційних каналів, адже раніше в сфері державних закупівель все вирішували хабарі та знайомства з потрібними людьми. Публічні електронні аукціони швидко довели свою ефективність – лише за три роки державі вдалося зекономити більше 92 млрд. грн. Чесність і відкритість торгів, вільний доступ до даних, відсутність утисків та дискримінації викликають довіру, тож все більше постачальників із задоволенням беруть участь у державних закупівлях. Взяти участь у тендері можна лише після реєстрації на офіційному майданчику «Української універсальної біржі». Всі закупівлі, оголошені через Прозорро, автоматично відображаються на електронних майданчиках, підключених до системи – знайти актуальні тендери КП ГІОЦ на сайті tender.uub.com.ua ви зможете за лічені хвилини!

Перемогти у держзакупівлях комунального підприємства ГІОЦ – сайт tender.uub.com.ua

Зазвичай у системі Прозорро.Закупівлі даний замовник оголошує відкриті тендери наступної тематики:
  • придбання комп’ютерів, ноутбуків, моніторів, системних блоків, мишок та клавіатур;
  • замовлення рекламних послуг (розробка бренду, створення логотипів, нове позиціювання компанії на ринку);
  • установка та демонтаж кондиціонерів;
  • закупівля акумуляторів;
  • замовлення водопровідних та санітарно-технічних робіт;
  • закупка офісного паперу формату А3, А4.
Також КП ГІОЦ КМДА замовляє проекти із запровадження автоматичних систем обліку плати за проїзд в столичному метрополітені, виготовлення апаратних частин для терміналів придбання та поповнення електронних квитків. Постачальникам буде корисно знати, що закупівлі комунального підприємства ГІОЦ КМДА проходять за процедурами:
  • відкритих торгів;
  • допорогових закупівель;
  • переговорної процедури;
  • відкритих торгів з публікацією англійською.
При відкритих торгах (їх ще називають «українськими») вартість закупівлі складає:
  • 200 тис. грн. – 133 тис. євро (товари і послуги);
  • 1,5 млн. грн. – 5,1 млн. євро (для робіт).
Відкриті торги з обов’язковою публікацією англійською КП ГІОЦ Київської міської державної адміністрації оголошує у тих випадках, коли бюджет тендеру перевищує 133 тис. євро. В такому разі основні дані вказуються одразу двома мовами, а підприємство-замовник додає до тендерного комітету контактну особу, що відповідатиме на питання іноземних постачальників. Допорогові закупівлі використовуються в ситуаціях, коли бюджет тендеру КП ГІОЦ КМДА менший за 200 тис. грн. – це досить хороша пропозиція для представників малого та середнього бізнесу. Порівняно з відкритими торгами, допорогові закупівлі проходять за спрощеною процедурою – період уточнень тут може тривати лише 3 дні (для порівняння – у відкритих торгах цей термін складає мінімум 15 робочих днів). Переговорна процедура є єдиною неконкурентною процедурою КП ГІОЦ – на сайті tender.uub.com.ua постачальники можуть перемогти в тендері фактично без проведення аукціону. Підстави для проведення переговорної процедури визначаються ст. 35 Закону України «Про публічні закупівлі». Розібратися з усіма тонкощами участі у відкритих закупівлях підприємства ГІОЦ КМДА чи будь-якого іншого замовника допоможуть фахівці електронного майданчика «Української універсальної біржі». Зателефонуйте за номером (044) 221-22-02, щоб отримати консультацію наших спеціалістів. Підписуйтеся на нашу Email-розсилку та дізнавайтеся першими про найцікавіші тендери!

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__