Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Державні закупівлі МДПУ на офіційному майданчику системи ProZorro

ЄДРПОУ : 02125237
Організація : МЕЛІТОПОЛЬСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО
Адреса : Україна, Запорізька область, ВУЛИЦЯ ГЕТЬМАНСЬКА, будинок 20
Контактна особа:
Ім"я : Болотіна Ольга Ігорівна
Телефон : 380619440464
Факс : -
з урахуванням Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану
UA-2024-04-19-011759-a
Очікування пропозицій
2 дн. 3 год. 4хв.
Завершення: 27.04.2024 15:00
Загальний бюджет:
325506 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
1800 грн.
Детальніше
Мелітопольський державний педагогічний університет ім. Богдана Хмельницького (МДПУ) скоро відсвяткує своє 100-річчя – з 1923 р. тут готують спеціалістів за напрямками хімія, біологія, іноземні мови, економіка, математика, інформатика, природничі науки, соціологія, педагогіка і мистецтво. До складу МДПУ входять Науково-дослідний інститут біорізноманіття водних і наземних екосистем, десять дослідних лабораторій, дев’ять навчальних центрів, серед яких інформаційно-комп’ютерний, соціологічний, агробіологічний, відділ болгарської культури та центр дистанційного навчання, окрема наукова база, розташована в с. Богатир та Степанівський польовий навчальний комплекс. Зараз одночасно тут навчаються 5 000 студентів, які освоюють 36 спеціальностей. Для підготовки майбутніх абітурієнтів МДПУ створив підготовчий факультет, відкрив педагогічний ліцей, математичну школу, окрім цього університет тісно співпрацює з Малою академією наук. Також у невеликих містах та селах по всій області відкриті спеціальні консультаційно-навчальні пункти. МДПУ має солідну матеріально-технічну базу – заклад складається з семи навчальних корпусів, тут є велика бібліотека, два сучасні спортивні зали, 15 нових комп’ютерних аудиторій, власний авіамобільний комплекс, кінноспортивна школа та дендрологічний парк.

Відкриті тендери Мелітопольського педагогічного університету в електронній системі ProZorro

Відповідно до прийнятого у 2016 р. закону «Про публічні закупівлі», всі державні організації та підприємства, в тому числі і МДПУ, проводять відкриті тендери виключно через електронну систему Прозорро. Завдяки впровадженим реформам державні закупівлі нарешті стали чесними і дійсно відкритими, а перемогти у тендері будь-якої організації сьогодні можуть звичайні підприємці, а не лише відомі компанії-монополісти. Для участі в обраному аукціоні МДПУ чи будь-якого іншого замовника постачальники мають зареєструватися на сайті «Української універсальної біржі» - офіційному електронному майданчику, що має відповідну акредитацію Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства та підключений до ЦБД Прозорро.

Як взяти участь у закупівлях Мелітопольського державного педагогічного університету на майданчику tender.uub.com.ua

  • придбання економічних світлодіодних ламп;
  • закупівля комп’ютерів та комплектуючих до них (системних блоків, моніторів, клавіатур та мишок);
  • закупка спеціального обладнання для дослідних лабораторій;
  • замовлення послуг із збирання та утилізації побутових відходів;
  • поточний ремонт системи теплопостачання у корпусах МДПУ;
  • придбання фарби емалевої.
Обираючи майданчик УУБ, ви обираєте найкращий клієнтський сервіс – персональний менеджер відповість на будь-які питання та допоможе правильно подати пропозицію на обраний лот. Підписуйтеся на Email-розсилку, реєструйтеся на нашій сторінці у Facebook, обирайте цікаві закупівлі та перемагайте!

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__