Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Публічні закупівлі Львівського університету Франка в системі ProZorro

ЄДРПОУ : 02070987
Організація : Львівський національний університет імені Івана Франка
Адреса : Україна, Львівська область, вул. Університетська, буд. 1
Контактна особа:
Ім"я : Ірина Іваночко
Телефон : +380322394261
Факс : -
Загальний бюджет:
1800000 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
2050000 грн.
Детальніше
UA-2024-04-22-011395-a
Закупівля без використання електронної системи
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
11520 грн.
Детальніше
UA-2024-04-22-010872-a
Закупівля без використання електронної системи
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
7800 грн.
Детальніше
UA-2024-04-22-010535-a
Закупівля без використання електронної системи
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
49910 грн.
Детальніше
UA-2024-04-22-009784-a
Закупівля без використання електронної системи
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
40650 грн.
Детальніше
UA-2024-04-22-009475-a
Закупівля без використання електронної системи
Завершена закупівля
Загальний бюджет:
34129.2 грн.
Детальніше
Заснований у 1661 р. Львівський національний університет ім. Івана Франка є одним з найстаріших навчальних закладів Європи, одночасно він входить в топ-4 найпрестижніших вітчизняних вишів. Щороку на 19 факультетах близько 20 000 студентів з усіх куточків України вивчають економіку, сучасні комп’ютерні технології, журналістику, історію та культуру, іноземні мови, міжнародні відносини, фінанси, бізнес та юридичну справу. Перед собою ЛНУ ім. Івана Франко ставить задачу збереження та розвитку української культури, національної ідентичності та самосвідомості. Університет активно співпрацює з найвідомішими освітніми закладами з 38 країн світу: учні та викладачі Львівського національного університету ім. Івана Франка постійно їздять закордон – беруть участь у семінарах і конференціях, проходять стажування та виграють олімпіади в Польщі, Австрії, Угорщині, Словаччині, Німеччині, Чехії, а також Франції, Швейцарії, Великобританії, США. Багато наукових досліджень Львівського національного університету ім. Івана Франка були проведені разом з університетом Відня, Технологічним інститутом в Хіросімі, американським цивільним дослідницьким фондом та багатьма іншими. Відомий львівський виш стабільно займає перші позиції в списку найкращих ВНЗ України. За відомостями одного з найпрестижніших світових рейтингів Webometrics, розташований у м. Львів Університет імені Івана Франка входить до переліку найкращих навчальних закладів світу. Також нещодавно інститут потрапив до відомого рейтингу світових вишів, що регулярно публікується виданням Times Higher Education. До складу університету входять 7 наукових інститутів наступного спрямування – археологія, історичні дослідження, франко-, літературознавство, славістика, інформаційна безпека, європейська інтеграція. Також заклад опікується ботанічним садом, астрономічною обсерваторією, тут є власний історичний музей, наукова бібліотека ЛНУ Івана Франка безперечно є не тільки найстарішою, а й найкрасивішою книгозбірнею країни, де зберігається величезна колекція унікальних стародруків, рукописів та манускриптів з особистої колекції гетьмана Івана Мазепи та польського короля Сигізмунда Другого, короля Франції Людовика XV та кардинала Мазаріні, а також вже не існуючого Манявського Скита. Більше інформації про розташований у Львові Університет Івана Франка є на сайті lnu.edu.ua.

Як взяти участь у держзакупівлях Львівського національного університету Івана Франка через офіційні майданчики ProZorro

Після проведеної у 2016 р. реформи, сфера державних закупівель в Україні зазнала кардинальних змін – новий закон зобов’язав державні установи та підприємства всі товари і послуги замовляти виключно через електронну систему ProZorro. Відтепер проведення державних тендерів – однієї з найбільш закритих та корумпованих сфер економіки – стало повністю публічним та відкритим для громадських організацій, журналістів та просто небайдужих українців. Процес торгів вдалося повністю автоматизувати, що значно зменшує будь-які прояви дискримінації по відношенню до учасників. Пропозиції подаються анонімно, відповідно, замовники на зразок Львівського університету Франка не мають змоги наперед домовитися з конкретним постачальником та обрати «свого» кандидата. Для участі в закупівлях, постачальники мають заздалегідь зареєструватися на одному з офіційних майданчиків, що мають дозвіл Міністерства економічного розвитку і торгівлі та підключені до Центральної бази даних Прозорро. Так, електронний майданчик «Української універсальної біржі» має акредитацію I-IV рівня, з самого початку працює з системою публічних закупівель ProZorro та входить до топ-10 майданчиків з бездоганною репутацією.

Всі тендери ЛНУ ім. Івана Франко – на майданчику tender.uub.com.ua

Після нескладної процедури реєстрації на сайті tender.uub.com.ua ви отримуєте доступ до актуальних закупівель Львівського національного університету імені Івана Франка та безлічі інших замовників. До особливостей тендерів університету можна віднести придбання різноманітних хімічних речовин та реактивів для проведення науково-дослідної роботи. Так, в електронній системі Прозорро.Закупівлі постачальники можуть знайти наступні тендери Львівського університету Франка:
  • придбання природного газу;
  • закупка продуктів харчування;
  • купівля електронного обладнання, спеціальних приладів та хімічних реактивів для лабораторних досліджень;
  • придбання комп’ютерів, офісного приладдя;
  • поточний, капітальний ремонт адміністративних будівель і навчальних корпусів;
  • закупівля сантехніки, кухонного обладнання;
  • ремонт та поточне обслуговування мототехніки;
  • замовлення послуг з озеленення території Львівського національного університету імені Івана Франка та догляду за зеленими насадженнями;
  • створення локальних комп’ютерних мереж;
  • закупівля домашнього текстилю;
  • ремонт водопроводу, санітарно-технічні послуги;
  • придбання ліків;
  • виконання електромонтажних робіт;
  • проведення екологічного аудиту.
Своїм клієнтам «Українська універсальна біржа» надає зручну, сучасну електронну платформу та високий рівень обслуговування – наші фахівці з радістю проконсультують вас з питань, що стосуються користування майданчиком та участі в публічних закупівлях на Прозорро. Завдяки регулярній Email-розсилці ви одразу дізнаєтеся по актуальні тендери за найвигіднішими цінами. Реєструйтеся на сайті tender.uub.com.ua, беріть участь у торгах та перемагайте!

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__