Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

Тендери Національної металургійної академії на майданчиках Прозорро

ЄДРПОУ : 02070766
Організація : НАЦІОНАЛЬНА МЕТАЛУРГІЙНА АКАДЕМІЯ УКРАЇНИ
Адреса : Україна, Дніпропетровська область, пр.Гагаріна 4
Контактна особа:
Ім"я : Стрюк Люлмила Василівна
Телефон : +380567463071
Факс : +380562474461
UA-2020-04-15-000627-b
Закупівля без використання електронної системи
Підготовка угоди
Загальний бюджет:
2603.22 грн.
Детальніше
UA-2020-04-14-003345-a
Закупівля без використання електронної системи
Підготовка угоди
Загальний бюджет:
13350 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
5186.78 грн.
Детальніше
НМетАУ – Національна металургійна академія України – один з найстаріших та найвідоміших вищих навчальних закладів країни, у якому проходять підготовку майбутні працівники металургійної галузі. Заснований ще у 1899 р. ВНЗ розташований у м. Дніпрі – одночасно тут навчаються 15 тис. студентів, працюють майже 1 000 викладачів та наукових співробітників. Сьогодні в дніпровській металургійній академії відкриті 13 наукових шкіл з теорії та практики металознавства, електрометалургії, теплоенергетики, теплотехніки, металургії чавуну та сталі, металургійного обладнання та багато інших. Навчальний заклад постійно бере участь у міжнародних проектах та наукових програмах, тісно співпрацює з відомими закордонними школами. Співробітники НМетАУ створюють наукові розробки спільно з колегами з Італії, Німеччини, США, Китаю, Фінляндії, Швеції, Молдови. Саме за ініціативи українського ВНЗ було створено об’єднання, до якого увійшли п’ять провідних металургійних університетів Швеції, Фінляндії, Німеччини та Польщі. Студенти НМетАУ навчаються та проходять стажування у найвідоміших університетах, науково-дослідних інститутах та промислових компаніях Європи.

Державні закупівлі дніпровської металургійної академії в електронній системі ProZorro

Згідно чинного українського законодавства, необхідні товари і послуги державні підприємства та установи на зразок НМетАУ купують/замовляють виключно шляхом проведення відкритих тендерів в електронній системі закупівель ProZorro. Повний апгрейд процесу організації та проведення державних закупівель дозволив досягти неможливого – відтепер тендери НМетАУ та інших замовників відбуваються цілком публічно та відкрито, а взяти участь в них може будь-який постачальник. Як показує статистика, в електронній системі Прозорро.Закупівлі Національна металургійна академія України оголошує наступні тендери:
  • закупівля природного газу;
  • придбання електроенергії;
  • замовлення лабораторних досліджень;
  • організація профілактичних медичних оглядів для працівників навчального закладу;
  • ремонт та ТО сигналізаторів загазованості;
  • технічне обслуговування захисного обладнання, встановленого в лабораторіях НМетАУ;
  • закупівля хімічних речовин, реактивів, органічних розчинників;
  • придбання фільтрувального паперу;
  • закупка коксу, графітового порошку та феросплавів.

Як взяти участь у відкритих торгах Національної металургійної академії України на офіційному електронному майданчику tender.uub.com.ua

Зареєструвавшись на майданчику «Української універсальної біржі», ви отримуєте миттєвий доступ до актуальних торгів НМетАУ чи будь-якого іншого замовника. Знайти вигідний тендер досить легко – потрібно на головній сторінці сайту ввести назву замовника, тип товару чи послуги, номер закупівлі або дату проведення аукціону, оголошеного НМетАУ. У разі виникнення питань кваліфіковані оператори нашого контакт-центру оперативно нададуть консультацію, також на сайті УУБ є багато навчальних матеріалів, завдяки яким ви швидко навчитеся користуватися майданчиком. Підписуйтеся на нашу Email-розсилку та дізнавайтеся першими про найбільш прибуткові тендери!

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__