Напишіть нам!
Напишіть нам!
+ 38 (044) 221-22-02
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
Пн-Пт: 8.00-20.00
Сб: 8.30-17.30
Нд: 10.00-16.00
гаряча лінія
акредитований майданчик
Пошук закупівлі

«Полтаваобленерго» – тендери на Prozorro

ЄДРПОУ : 00131819
Організація : АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО
Адреса : Україна, Полтавська область, вул. Старий Поділ, 5
Контактна особа:
Ім"я : Наталія Михайлівна Халіман
Телефон : +380532510593
Факс : -
Очікування пропозицій
7 дн. 6 год. 24хв.
Завершення: 01.05.2024 10:00
Загальний бюджет:
2900250 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
5494700.7 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
2270355 грн.
Детальніше
Пропозиції розглянуті
Загальний бюджет:
14906758 грн.
Детальніше
Загальний бюджет:
258075.7 грн.
Детальніше
«Полтаваобленерго» – одна з найбільших та найпотужніших енергопостачальних компаній України. Підприємство відповідає за виробництво та постачання електричної та теплової енергії в Полтавській області. Це – більш ніж 740 000 споживачів. Така велика компанія регулярно потребує постачання товарів, послуг з ремонту, обслуговування електричної апаратури та ін. Законодавчо встановлений спосіб закупівель для державних і комунальних підприємств – організація тендеру на акредитованих майданчиках Прозорро. За допомогою системи електронних тендерних торгів замовники безкоштовно виставляють оголошення щодо товарів, послуг і робіт. Всі пропозиції знаходяться у вільному доступі на офіційному сайті і акредитованих майданчиках Prozorro, таких як «Українська універсальна біржа». Ви можете прямо зараз переглянути актуальні закупівлі енергопостачальної компанії.

Які тендери оголошує ПАТ «Полтаваобленерго»?

На торгових майданчиках Прозорро відображаються всі закупівлі, які потрапляють в систему. Так, на tender.uub.com.ua Ви можете взяти участь в тендерах ПАТ «Полтаваобленерго», які проходять у вигляді:
  • Відкритих торгів – підприємство публікує держзакупівлю на акредитованому майданчику Прозорро. Бажаючі подають заявки на тендер і можуть задавати питання замовнику. У призначений час проходять електронні торги, замовник розглядає пропозиції (протягом 5-20 робочих днів). Після схвалення пропозиції з переможцем укладається договір на поставку товарів, надання послуг.
  • «Європейських» торгів – оголошення заповнюються не тільки українською, а й англійською мовою. Відмінності від відкритих торгів – це терміни і додатковий етап прекваліфікації.
Замовник публікує оголошення з різним бюджетом (від декількох тисяч до мільйонів грн). Брати участь можуть всі зареєстровані користувачі. За правилами Прозорро це можуть бути юридичні та фізичні особи. Вам потрібно знати, що зареєструватися можна тільки на акредитованих майданчиках Prozorro, наприклад, «Українська універсальна біржа». На офіційному сайті такої функції немає. У списку закупівель від «Полтаваобленерго» є:
  • комплектуючі до серверів;
  • конструкційні матеріали;
  • трансформатори струму, напруги;
  • реконструкція відкритого розподільчого пристрою;
  • лічильники електричної енергії та інше.
Кожен може вибрати і взяти участь в тендері, в залежності від того, які послуги надає Ваша компанія або які товари поставляє.

Що потрібно знати про державні закупівлі «Полтаваобленерго»?

Корисна інформація для користувачів майданчика «Українська універсальна біржа»:
  • замовник починає вивчати пропозиції учасників, починаючи з мінімальної ціни, при чому якщо найперша його влаштувала за умовами, інші не розглядаються;
  • в системі дозволено оскарження результатів торгів, тобто прийняте замовником рішення не є незаперечним, якщо були порушені принципи конкурентності, недискримінації учасників, помічені ознаки корупції або інше, результати торгів можуть скасувати;
  • при одному бажаючому взяти участь в торгах, тендер не відбудеться, необхідному мінімум 2 користувача, інакше конкурентності процесу не буде.
Залишилися ще питання по тендерам ПАТ «Полтаваобленерго»? Задайте їх за номером нашої «гарячої» лінії: (044) 221-22-02.

Кваліфікований електронний підпис накладено.
Кваліфікований електронний підпис відсутній.
Необхідно накласти кваліфікований електронний підпис.
label__
value__
title__
message_time__
m_text__