Повний опис умов та розміру надання забезпечення
2.1. Довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, та які будуть залучені для виконання умов договору
№
п/п Прізвище, ім’я,
по батькові Посада Рівень освіти Досвід роботи на займаній посаді в учасника торгів
(років, місяців) Дата наступного проходження медогляду, яка зазначена в особовій медичній книжці
1 2 3 4 5 6
* У разі використання послуг Перевізника з постачання продуктів харчування (продовольчої сировини), зазначається також інформація щодо працівників Перевізника, які будуть залучені до виконання умов договору
Уповноважена особа _______________ _________________
(посада) (підпис, М.П.) (ініціали та прізвище)
До довідки додаються:
- документи, що підтверджують перебування працівників, перерахованих в довідці, у штаті учасника: трудові книжки або наказ про призначення на посаду, наказ про сумісництво (за наявності); та копії повідомлень про прийняття працівника на роботу;
- оригінал або копію наказу (в редакції дійсної на момент подачі тендерної пропозиції) про призначення осіб відповідальних за контроль за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
- Скановані оригінали документів які підтверджують, що Учасник забезпечив належну підготовку осіб, які є відповідальними за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». В складі Тендерної пропозиції учасник повинен надати Сертифікат члена групи НАССР, що пройшов навчання проведенню внутрішніх аудитів відповідно до вимог і положень стандартів ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT);
- чинні особові медичні книжки працівників які мають безпосереднє відношення до роботи за зазначеним предметом закупівлі відповідно до Наказу МОЗ України від 21.02.2013 № 150 - Стосується виключно тих працівників, які безпосередньо беруть участь у приготуванні, транспортуванні, зберіганні та видачі продуктів харчування, готових страв та виробів.
Учасник повинен надати лист – згоду на обробку та використання персональних даних на кожного працівника згідно довідки про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід.