Показати схожі тендери

Закупівля Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування від ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж".

Тип закупівлі Відкриті торги з особливостями
Тендер UA-2025-12-10-016397-a
Id Tender aef645658d6747c69b11f254d21038bf
План UA-P-2025-12-10-019876-a link
Статус Очікування пропозицій
Дата публікації оголошення 10.12.2025 15:30
Остання зміна 11.12.2025 08:55
Перевірити КЕП
Очікувана вартість:
50 053 грн. (З ПДВ)
Вартість подання пропозиції:
408 грн.
Подання пропозицій ( Залишилось 6 днів 7 год. )
з 10.12.2025 15:26 до 18.12.2025 00:00
Залишилось 3 днів 7 год.
Період уточнень
з 10.12.2025 15:26
до 15.12.2025 00:00
Залишилось 3 днів 7 год.
Період оскарження
з 10.12.2025 15:26
до 15.12.2025 00:00
Період уточнень
з 10.12.2025 15:26 до 15.12.2025 00:00
Період оскарження
з 10.12.2025 15:26 до 15.12.2025 00:00
Основні параметри
Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування
товари
Конфігурації закупівлі
Мінімальна кількість пропозицій : 1
Тривалість оскарження відміни закупівлі : 10
Тривалість оскарження результатів кваліфікації : 0
Тривалість оскарження результатів визначення переможця : 5
Тривалість кваліфікації : 0
Кількість днів для надання пояснень на звернення : 3
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій : 3
Опціональні параметри закупівлі
Шаблон договору:
Критерій оцінки пропозицій:
Лоти
Лот № 1 Статус - активний лот закупівлі
50 053 грн.
Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування
Назва предмета закупівлі
Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування
Очікувана вартість
50 053 грн.
Розмір мінімального кроку пониження ціни
250,27
0,50 %
Гарантійне забезпечення тендерної пропозиції
Відсутнє
Аукціон
Cтарт аукціону
18.12.2025 15:21
Позиція
Опис предмета закупівлі
Ваги кухонні. Платформа з нержавіючої сталі.
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
8
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
07400, Україна, Київська область, м.Бровари, бульвар Незалежності , 14Б
Дата постачання по
25.12.2025 00:00
Умови оплати
Поставка товару
Тип оплати: Пiсляоплата
Період: 10 банківські днів
Розмір оплати: 100,0 %
Порядковий номер: 1
Критерії закупівлі
Документи закупівлі
11.12.2025 08:55
Оголошення про проведення закупівлі
Донор
ЄДРПОУ
55000
Назва
Ukraine Facility
Повна назва
Ukraine Facility
Адреса
1048, Королівство Бельгія, Brussel, Брюссель, Rue de la Loi / Wetstraat, 175
Контактна особа
Відповідальний за закупівлю
Олена Мотко
Електронна пошта
Телефон
+380459460132
Замовник
ЄДРПОУ
05536642
Повна назва
ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"
Поштовий індекс
07400
Країна
Україна
Область або регіон
Київська область
Населений пункт
м. Бровари
Адреса
Бульвар Незалежності, 14 Б
Очікування пропозицій
Очікувана вартість
50 053 грн.
Період подання пропозицій
до 18.12.2025 00:00
Замовник:
ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"
Контактний телефон:
+380459460132
Статус
Очікування пропозицій
Очікувана вартість
50 053 грн.
Період подання пропозицій
до 18.12.2025 00:00
Замовник:
ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"
Контактний телефон:
+380459460132
label__
value__
Офіційний майданчик публічних закупівель
© 1997-2025 Всі права захищено. Політика конфіденційності