Повний опис умов та розміру надання забезпечення
Довідка в якій зазначається інформація про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, а саме: не менше 4 кухарів 5 розряду, та не менше 2 водіїв.
- До довідки додати документ на кожного працівника (у документі має бути зазначено прізвище та ім’я працівника або прізвище та ініціали працівника, або прізвище, ім’я, по батькові працівника), зазначеного в довідці, який засвідчує можливість використання праці такого працівника учасником / субпідрядником / співвиконавцем (наприклад: штатний розпис / трудовий договір/ договір про надання послуг / копію трудової книжки / інший документ).
- У складі тендерної пропозиції надати копії особових медичних книжок відповідного діючого взірця (всі сторінки) працівників Учасників з вчасним проходження медичних оглядів нової форми первинної облікової документації №1-ОМК «Особиста медична книжка», затверджено Міністерством охорони здоров’я України від 21 лютого 2013 року №150.
Надати довідку (інформацію) про наявність в штаті інженера – технолога / технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації харчування (надати копію диплому).
Надати у складі пропозиції документи, які підтверджують, що працівник Учасника пройшов перевірку знань вимог Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, Правил улаштування електроустановок у посадових осіб і спеціалістів підприємств, а саме протокол засідання комісії з перевірки знань з питань технології робіт та посвідчення, яке містить інформацію, що зазначений працівник Учасника допущений до роботи в електроустановках напругою до 1000В та має групу з електробезпеки не менше ІІІ, Посвідчення має бути чинним на момент подачі у складі тендерної пропозиції Учасника.
Надати у складі пропозиції документи, які підтверджують, що працівники Учасника (не менше двох працівників) пройшли перевірку знань з питань охорони праці, а саме посвідчення.
Надати гарантійний лист, що протягом 2025 року щодо працівника (-ів) учасника не було складено протокол (-и) про адміністративні правопорушення ЗУ «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».
Надати у складі пропозиції документи, які підтверджують, що працівники Учасника (не менше двох працівників) пройшли перевірку знань з питань пожежної безпеки, а саме посвідчення.
Надати копії документів, які підтверджують розрад кухарів.