Повний опис умов та розміру надання забезпечення
Наявність в учасника процедури закупівлі обладнання, матеріально-технічної бази та технологій*
* Під час закупівлі робіт або послуг у разі встановлення кваліфікаційного критерію, такого як наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій та/або наявність працівників, які мають необхідні знання та досвід, учасник може для підтвердження своєї відповідності такому критерію залучити спроможності інших суб’єктів господарювання як субпідрядників / співвиконавців.
Для підтвердження відповідності встановленому критерію учасник надає:
1.1.1.Довідка у довільній формі про наявність обладнання та матеріально-технічної бази.
У довідці обов’язково зазначити інформацію щодо наявності:
- обладнання (холодильне, морозильне тощо) – кількість, найменування, тип/марка/модель тощо;
- спеціалізованого автотранспорту, який використовується для транспортування продуктів харчування та готових страв – кількість, найменування, тип/марка/модель тощо;
- приміщень, які використовуються для зберігання продуктів харчування (складські приміщення) та виробництва готових страв (харчоблоку, виробничого приміщення для приготування страв тощо) – кількість, найменування.
1.1.2. Документи/документ, на підтвердження права власності/ володіння/користування тощо обладнанням, які зазначено в довідці про наявність обладнання та матеріально-технічної бази;
- копії документів, що підтверджують наявність власних або орендованих виробничих приміщень (документи на право власності, або договір оренди/суборенди, термін дії таких документів повинен бути не меншим ніж термін надання послуг до 31.12.2026 р.
- копії документів, що підтверджують наявність приміщень, які використовуються для зберігання продуктів харчування (складські приміщення) (документи на право власності, або договір оренди, або договір на складське обслуговування);
- копія свідоцтва про державну реєстрацію транспортного(их) засобу(ів), зазначеного в довідці про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, у разі залучення стороннього автотранспорту необхідно надати договір оренди (послуг), або інший документ (договір, угода), який підтверджує можливість користування цим транспортом.
1.1.3. Гарантійний лист про те, що при виконанні договору (наданні послуг) учасник буде використовувати транспортні засоби, які відповідають нормам, стандартам встановленим діючим законодавством.
1.1.4. Протокол перевірки технічного стану транспортного(их) засобу(ів), зазначеного в довідці про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, відповідно до ст. 35 Закону України «Про дорожній рух» та Постанови КМУ від 30.01.2012 № 137 «Про затвердження Порядку проведення обов’язкового технічного контролю та обсягів перевірки технічного стану транспортних засобів, технічного опису та зразка протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу».
1.1.5. Протокол випробувань щодо радіологічних вимірювань транспортного(их) засобу(ів), зазначеного в довідці про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, який(і) буде використовуватись учасником для перевезення продукції під час надання послуг, виданого уповноваженим на те державним органом (установою, організацією).
1.1.6. Для підтвердження дотримання температурного режиму у транспортному засобі та складському приміщенні учасник подає наступні документи: свідоцтво, або атестат, або сертифікат про калібрування, видане на засіб вимірювання температури, видане органом із калібрування, акредитованим Національним агентством з акредитації України, та дійсний на момент подання пропозиції атестат про акредитацію органу із калібрування.
1.1.7. Оригінал довідки (довідок), виданої (виданих) учаснику органом (органами) із сертифікації щодо додержання умов перевезення харчових продуктів транспортними засобами, які безпосередньо залучені учасником до процесу постачання з зазначенням кількості, найменувань та температурного режиму, згідно з вимогами ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015), ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018) та ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015).
1.1.8. Сканований оригінал або завірена копія документу, виданого на ім’я учасника на виробничі приміщення, зазначені у довідці про наявність обладнання та матеріально- технічної бази, що виданий уповноваженим органом, який підтверджує реєстрацію потужностей та їх особистий реєстраційний номер згідно вимог ч.1 ст.25 та урахуванням абз. 5 ч.2 ст.23 Закону України 'Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів'.
1.1.9. Сканований оригінал або завірена копія експлуатаційного дозволу, виданого на ім’я учасника, що виданий учаснику як оператору ринку на складські приміщення, зазначені у довідці про наявність обладнання та матеріально- технічної бази, згідно вимог ч. 1 ст. 23 Закону «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та/або сканований оригінал або завірена копія документу, виданого на ім’я учасника на складські приміщення зазначені у довідці, наданій учасником у своїй тендерній пропозиції, з інформацією про наявність обладнання та матеріально- технічної бази, що виданий уповноваженим органом, який підтверджує реєстрацію потужностей та їх особистий реєстраційний номер згідно вимог ч.1 ст.25 та урахуванням абз. 5 ч.2 ст.23 Закону України 'Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів'.
1.1.10. Сканований оригінал або завірена копія Акту перевірки виробничих приміщень (харчоблоку, приміщення для приготування страв тощо), зазначених у довідці, наданій учасником у своїй тендерній пропозиції, з інформацією про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, складеного згідно вимог чинного законодавства та виданого територіальними органами Держпродспоживслужби, щодо відповідності приміщень санітарним та іншим вимогам, встановленим законодавством, щодо надання послуг з організації харчування, виданий на ім’я Учасника не раніше 2023 року, без виявлених порушень, та сканований оригінал або завірена копієя Акту Держпродспоживслужби, складеного згідно вимог чинного законодавства, за результатами державного аудиту щодо додержання Учасником вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що застосовані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, виданий на ім’я Учасника не раніше 2023 року, без виявлених порушень.