Показати схожі тендери

Закупівля Теплове устаткування для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр» від Державний професійно-технічний навчальний заклад "Криворізький навчально-виробничий центр".

Тип закупівлі Відкриті торги з особливостями
Тендер UA-2025-10-30-013187-a
Id Tender 79b41972ade443518141d530399de3cf
План UA-P-2025-10-30-013939-a link
Статус Очікування пропозицій
Дата публікації оголошення 30.10.2025 18:15
Остання зміна 30.10.2025 18:15
Перевірити КЕП
Очікувана вартість:
2 751 070 грн. (З ПДВ)
Вартість подання пропозиції:
2 040 грн.
Подання пропозицій ( Залишилось 6 днів 20 год. )
з 30.10.2025 18:10 до 07.11.2025 00:00
Залишилось 3 днів 20 год.
Період уточнень
з 30.10.2025 18:10
до 04.11.2025 00:00
Залишилось 3 днів 20 год.
Період оскарження
з 30.10.2025 18:10
до 04.11.2025 00:00
Період уточнень
з 30.10.2025 18:10 до 04.11.2025 00:00
Період оскарження
з 30.10.2025 18:10 до 04.11.2025 00:00
Основні параметри
Теплове устаткування для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Закупівля здійснюється в рамках виконання заходів Плану України щодо реалізації фінансування Європейського Союзу згідно з інструментом Ukraine Facility, передбаченого Рамковою угодою, ратифікованою Законом України від 06.06.2024 № 3786-ІХ (далі – Рамкова угода)
товари
Конфігурації закупівлі
Мінімальна кількість пропозицій : 1
Тривалість оскарження відміни закупівлі : 10
Тривалість оскарження результатів кваліфікації : 0
Тривалість оскарження результатів визначення переможця : 5
Тривалість кваліфікації : 0
Кількість днів для надання пояснень на звернення : 3
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій : 3
Опціональні параметри закупівлі
Шаблон договору:
Критерій оцінки пропозицій:
Лоти
Лот № 1 Статус - активний лот закупівлі
2 751 070 грн.
Теплове устаткування для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Назва предмета закупівлі
Теплове устаткування для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Примітки
Закупівля здійснюється в рамках виконання заходів Плану України щодо реалізації фінансування Європейського Союзу згідно з інструментом Ukraine Facility, передбаченого Рамковою угодою, ратифікованою Законом України від 06.06.2024 № 3786-ІХ (далі – Рамкова угода)
Очікувана вартість
2 751 070 грн.
Розмір мінімального кроку пониження ціни
13755,35
0,5 %
Гарантійне забезпечення тендерної пропозиції
Відсутнє
Аукціон
Cтарт аукціону
07.11.2025 13:32
Позиція : №1 1 (штуки)
Піч пароконвекційна на 6 рівнів для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Піч пароконвекційна на 6 рівнів для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №2 1 (штуки)
Пароконвектомат на 7 рівнів для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Пароконвектомат на 7 рівнів для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №3 1 (штуки)
Пароконвектомат бойлерного типу на 10 рівнів для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Пароконвектомат бойлерного типу на 10 рівнів для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №4 1 (штуки)
Піч пекарська конвекційна на 8 рівнів для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Піч пекарська конвекційна на 8 рівнів для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №5 1 (штуки)
Шафа розстійна 13 рівнів для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Шафа розстійна 13 рівнів для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №6 1 (штуки)
Піч пекарська подова двосекційна для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Піч пекарська подова двосекційна для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №7 1 (штуки)
Плита професійна для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Плита професійна для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №8 1 (штуки)
Плита індукційна підлогова 4-х конфорочна для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Плита індукційна підлогова 4-х конфорочна для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №9 1 (штуки)
Сковорода електрична для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Сковорода електрична для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №10 1 (штуки)
Фритюрниця підлогова для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Фритюрниця підлогова для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №11 16 (штуки)
Плита індукційна настільна 2-х конфорочна по 3,5 кВт для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Плита індукційна настільна 2-х конфорочна по 3,5 кВт для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
16
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №12 1 (штуки)
Харчоварильний котел для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Харчоварильний котел для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №13 1 (штуки)
Апарат низькотемпературного приготування для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Апарат низькотемпературного приготування для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №14 1 (штуки)
Марміт перших страв для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Марміт перших страв для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №15 1 (штуки)
Марміт перших / других страв (універсальний) для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Марміт перших / других страв (універсальний) для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №16 1 (штуки)
Машинка для розтоплювання шоколаду 1.5л x2 для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Машинка для розтоплювання шоколаду 1.5л x2 для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №17 1 (штуки)
Дeгідpaтop / Зневоднювач - з 24 полицями для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Дeгідpaтop / Зневоднювач - з 24 полицями для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №18 1 (штуки)
Підігрівач тарілок PD-50-E(50 шт) для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Підігрівач тарілок PD-50-E(50 шт) для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
50082, Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Каштанова 35
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Позиція : №19 1 (штуки)
Стіл з підігрівом для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Опис предмета закупівлі
Стіл з підігрівом для створення кулінарного ХАБу в рамках навчально-практичного центру Кухар. Кондитер. Майстер ресторанного обслуговування «АРТФУДцентр»
Код ДК 021:2015
39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
Україна, Відповідно до документації
Дата постачання по
12.12.2025 00:00
Умови оплати
Поставка товару
Тип оплати: Пiсляоплата
Період: 30 робочі днів
Розмір оплати: 100,0 %
Порядковий номер: 1
Критерії закупівлі
Донор
ЄДРПОУ
55000
Назва
Ukraine Facility
Повна назва
Ukraine Facility
Адреса
1048, Королівство Бельгія, Brussel, Брюссель, Rue de la Loi / Wetstraat, 175
Контактна особа
Відповідальний за закупівлю
Кирпа Тетяна Володимирівна
Електронна пошта
Телефон
+380934392433
Замовник
ЄДРПОУ
02549581
Повна назва
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Криворізький навчально-виробничий центр"
Поштовий індекс
50106
Країна
Україна
Область або регіон
Дніпропетровська область
Населений пункт
КРИВИЙ РІГ
Адреса
вулиця Фабрична, буд. 5
Очікування пропозицій
Очікувана вартість
2 751 070 грн.
Період подання пропозицій
до 07.11.2025 00:00
Замовник:
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Криворізький навчально-виробничий центр"
Контактний телефон:
+380934392433
Статус
Очікування пропозицій
Очікувана вартість
2 751 070 грн.
Період подання пропозицій
до 07.11.2025 00:00
Замовник:
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Криворізький навчально-виробничий центр"
Контактний телефон:
+380934392433
label__
value__
Офіційний майданчик публічних закупівель
© 1997-2025 Всі права захищено. Політика конфіденційності