Повний опис умов та розміру надання забезпечення
- надати довідку за встановленою формою, що підтверджує наявність працівників відповідної кваліфікації у кількості не менш ніж 5 осіб (Додаток №2 ТД).
- копії особових медичних книжок персоналу (відповідно до Наказу МОЗ України від 21.02.2013 № 150) перша та остання сторінки із відміткою про допуск до роботи. Всі медичні огляди працівників мають бути дійсними щонайменше на дату розкриття тендерних пропозицій;
- копії документів, що підтверджують наявність трудових відносин між учасником та всіма працівниками, зазначеними в довідці про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, а саме: копію сторінки трудової книжки таких працівників із записом про прийняття на роботу, або копії наказів про прийняття на роботу таких працівників, або копії договорів про надання послуг відповідними спеціалістами тощо;
- копії документів, які підтверджують відповідну кваліфікацію працівників;
- копію наказу (в редакції дійсної на момент подачі тендерної пропозиції) про призначення осіб відповідальних за контроль за застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
- сертифікати та/або свідоцтва, видані органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України, не менше 2 (двох) працівників, які пройшли навчання відповідно до вимог і положень стандартів ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT); ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT); ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT), ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT); ISO 45001:2019 (ISO 45001:2018, IDT), ДСТУ ISO 19011:2019 (ISO 19011:2018, IDT).
На виконання положень чинного законодавства України щодо охорони праці, учасники, у складі пропозиції, зобов’язані надати відповідне документальне підтвердження про наявність у Учасника не менше 3(трьох) працівників (завідуючих виробництвом, кухарів, кухонних робітників), які мають відповідним чином оформлене дійсне посвідчення про проходження навчання, перевірку підтвердження знань Закону України «Про охорону праці» № 2694-XII від 14.10.1992 р.; Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» № 1105-XIV від 23.09.1999 р.; Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затверджений Постановою КМУ від 17.04.2019 р. № 337; «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці» (НПАОП 0.00-4.12-05); Порядку надання домедичної допомоги особам при невідкладних станах, Правил охорони праці для підприємств громадського харчування (НПАОП 55.0-1.02-96).