Повний опис умов та розміру надання забезпечення
1.2.1. Довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, а саме: не менше шістдесяти двох працівників харчоблоків; технолога або особи, яка виконує такі функції та має досвід роботи на посаді технолога; інженера з охорони праці або особу, яка відповідальна за охорону праці, із зазначенням наступної інформації про цих працівників:
- ПІБ;
- Посада/ кваліфікація;
- Загальний стаж роботи;
- Працівник учасника/***працівник субпідрядника/ співвиконавця;
- ***Назва субпідрядника/ співвиконавця
***Зазначається, якщо учасник планує залучити для підтвердження кваліфікації працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, спроможності субпідрядника /співвиконавця.
1.2.2. До довідки про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, надати документ на кожного працівника (у документі має бути зазначено прізвище та ім’я працівника або прізвище та ініціали працівника або прізвище, ім’я, по батькові працівника), який вимагається згідно п.1.2.1., який засвідчує можливість використання праці такого працівника учасником/субпідрядником/співвиконавцем (наприклад: штатний розпис/трудовий договір/договір про надання послуг/копію трудової книжки (перша сторінка, що містить інформацію про ПІБ працівника, та сторінка, що містить запис про прийняття на роботу)/інший документ).
1.2.3. До довідки про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід надати на кожного працівника, який зазначений у цій довідці особисту медичну книжку встановленого МОЗ зразка (відповідно до Наказу МОЗ України від 21.02.2013 № 150), в якій має бути відмітка про допуск до роботи, що підтверджує своєчасність проходження медичного огляду.