Показати схожі тендери

Закупівля м’ясо від ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій".

Тип закупівлі Відкриті торги з особливостями
Тендер UA-2025-09-09-008162-a
Id Tender 1a8853d8d25044b5b06daaf175436249
План UA-P-2025-09-09-007010-a link
Статус Очікування пропозицій
Дата публікації оголошення 09.09.2025 14:40
Остання зміна 09.09.2025 14:40
Перевірити КЕП
Очікувана вартість:
62 190 грн. (З ПДВ)
Вартість подання пропозиції:
408 грн.
Подання пропозицій ( Залишилось 3 днів )
з 09.09.2025 14:39 до 17.09.2025 14:20
Завершено
Період уточнень
з 09.09.2025 14:39
до 14.09.2025 00:00
Завершено
Період оскарження
з 09.09.2025 14:39
до 14.09.2025 00:00
Період уточнень
з 09.09.2025 14:39 до 14.09.2025 00:00
Період оскарження
з 09.09.2025 14:39 до 14.09.2025 00:00
Основні параметри
м’ясо
товари
Конфігурації закупівлі
Мінімальна кількість пропозицій : 1
Тривалість оскарження відміни закупівлі : 10
Тривалість оскарження результатів кваліфікації : 0
Тривалість оскарження результатів визначення переможця : 5
Тривалість кваліфікації : 0
Кількість днів для надання пояснень на звернення : 3
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій : 3
Опціональні параметри закупівлі
Шаблон договору:
Критерій оцінки пропозицій:
Лоти
Лот № 1 Статус - активний лот закупівлі
62 190 грн.
м’ясо
Назва предмета закупівлі
м’ясо
Очікувана вартість
62 190 грн.
Розмір мінімального кроку пониження ціни
310,95
0,5 %
Гарантійне забезпечення тендерної пропозиції
Відсутнє
Аукціон
Cтарт аукціону
18.09.2025 15:13
Позиції закупівлі 4
Позиція : №1 180 (кілограми)
Філе куряче
Опис предмета закупівлі
Філе куряче
Код ДК 021:2015
15112000-6 - М’ясо свійської птиці
Кількість
180
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
Україна, Відповідно до документації
Дата постачання по
31.12.2025 14:20
Позиція : №2 70 (кілограми)
Печінка куряча
Опис предмета закупівлі
Печінка куряча
Код ДК 021:2015
15119000-5 - М’ясо різне
Кількість
70
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
Україна, Відповідно до документації
Дата постачання по
31.12.2025 14:20
Позиція : №3 50 (кілограми)
Четвертинка куряча
Опис предмета закупівлі
Четвертинка куряча
Код ДК 021:2015
15112000-6 - М’ясо свійської птиці
Кількість
50
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
Україна, Відповідно до документації
Дата постачання по
31.12.2025 14:20
Позиція : №4 60 (кілограми)
М’ясо свине
Опис предмета закупівлі
М’ясо свине
Код ДК 021:2015
15113000-3 - Свинина
Кількість
60
Одиниця виміру
кілограми
Адреса постачання
Україна, Відповідно до документації
Дата постачання по
31.12.2025 14:20
Умови оплати
Поставка товару
Тип оплати: Пiсляоплата
Період: 60 календарні днів
Розмір оплати: 100,0 %
Порядковий номер: 1
Документи лота
09.09.2025 14:15
Критерії оцінки
09.09.2025 14:15
Критерії оцінки
09.09.2025 14:15
Технічні специфікації
09.09.2025 14:15
Проект договору
09.09.2025 14:15
Тендерна документація
Критерії закупівлі
Документи закупівлі
09.09.2025 14:40
Оголошення про проведення закупівлі
09.09.2025 14:15
Тендерна документація
09.09.2025 14:15
Проект договору
Контактна особа
Відповідальний за закупівлю
Присяжнюк Ярослав Іванович
Відповідальний за закупівлю (англійською мовою)
Електронна пошта
Телефон
+380342531075
Факс
+380342531075
Замовник
ЄДРПОУ
38376658
Повна назва
ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Поштовий індекс
76005
Країна
Україна
Область або регіон
Івано-Франківська область
Населений пункт
Івано-Франківськ
Адреса
вул.О.Сорохтея, буд 43
Очікування пропозицій
Очікувана вартість
62 190 грн.
Період подання пропозицій
до 17.09.2025 14:20
Замовник:
ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Контактний телефон:
+380342531075
Статус
Очікування пропозицій
Очікувана вартість
62 190 грн.
Період подання пропозицій
до 17.09.2025 14:20
Замовник:
ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Контактний телефон:
+380342531075
label__
value__
Офіційний майданчик публічних закупівель
© 1997-2025 Всі права захищено. Політика конфіденційності