Вимога
- довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, обов’язкова наявність кухарів (не менше двох), контролера якості, технолога/інженера-технолога. За довідкою зазначити наступну інформацію: ПІБ, посада працівників, копії документів, що підтверджують наявність трудових відносин між учасником та всіма працівниками, вказаними згідно відповідної довідки: копії наказів про прийняття на роботу таких працівників, або копії інших документів (витяги з трудових книжок із записами щодо прийняття на роботу таких працівників), що підтверджують наявність найманих працівників згідно чинного законодавства про працю (допускається подання інформації без зазначення посадових окладів працівників); Обов’язково наявність в штаті Учасника технолога/інженера-технолога, або осіб, які виконують такі функції згідно посадової інструкції з наданням документу про відповідну освіту. За довідкою про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід зазначаються усі працівники в розумінні трудового законодавства, що будуть залучені до надання послуг. В складі Тендерної пропозиції учасник повинен надати Сертифікати/ Свідоцтва щодо працівників, які пройшли навчання по проведенню внутрішніх аудитів відповідно до вимог і положень стандартів 'Вимоги стандартів ДСТУ EN ISO 9001:2018 Системи управління якістю. Вимоги (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT), ДСТУ ISO 14001:2015 Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування (ISO 14001:2015, IDT), ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу (ISO 22000:2018, IDT) / ДСТУ ISO 22000:2019 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT), Організація та проведення аудиту згідно вимог ДСТУ ISO 19011:2019 Настанови щодо проведення аудитів систем управління (ISO 19011:2018, IDT)' (не менше 2 двох).
Значення, яке очікується
Так
Дата створення
04.09.2025 17:29