Показати схожі тендери

Закупівля Електронні копії національних стандартів України (ДСТУ) (PDF-файли) від Військова частина А0873.

Тип закупівлі Спрощені закупівлі
Тендер UA-2025-08-28-001656-a
Id Tender 4c0d71afcd0248f1a862699b92540a54
План UA-P-2025-08-01-012116-a link
Статус Період уточнень
Дата публікації оголошення 28.08.2025 10:17
Остання зміна 28.08.2025 10:17
Перевірити КЕП
Очікувана вартість:
57 000 грн. (З ПДВ)
Розмір мінімального кроку пониження ціни:
285 грн. (0,5 %)
Вартість подання пропозиції:
408 грн.
Подання пропозицій ( Залишилось 8 днів 19 год. )
з 03.09.2025 15:00 до 06.09.2025 15:00
Залишилось 5 днів 19 год.
Період уточнень
з 28.08.2025 10:14
до 03.09.2025 15:00
Період уточнень
з 28.08.2025 10:14 до 03.09.2025 15:00
Основні параметри
Електронні копії національних стандартів України (ДСТУ) (PDF-файли)
послуги
Конфігурації закупівлі
Мінімальна кількість пропозицій : 1
Тривалість оскарження відміни закупівлі : 0
Тривалість оскарження результатів кваліфікації : 0
Тривалість оскарження результатів визначення переможця : 2
Тривалість кваліфікації : 0
Кількість днів для надання пояснень на звернення : 1
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій : 0
Опціональні параметри закупівлі
Шаблон договору:
Критерій оцінки пропозицій:
Лоти
Лот № 1 Статус - активний лот закупівлі
57 000 грн.
Електронні копії національних стандартів України (ДСТУ) (PDF-файли)
Назва предмета закупівлі
Електронні копії національних стандартів України (ДСТУ) (PDF-файли)
Очікувана вартість
57 000 грн.
Розмір мінімального кроку пониження ціни
285,0
0,5 %
Гарантійне забезпечення тендерної пропозиції
Відсутнє
Позиція : №1 1 (штуки)
ДСТУ 3143:2025 М`ясо птиці. Загальні технічні умови
Опис предмета закупівлі
ДСТУ 3143:2025 М`ясо птиці. Загальні технічні умови
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №2 1 (штуки)
ДСТУ EN ISO 6887-1:2022 (EN ISO 6887-1:2017, IDT; ISO 6887-1:2017, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Підготовка тестових зразків, початкової суспензії та десяткових розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 1. Загальні правила приготування початкової суспензії та десяткових розведень
Опис предмета закупівлі
ДСТУ EN ISO 6887-1:2022 (EN ISO 6887-1:2017, IDT; ISO 6887-1:2017, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Підготовка тестових зразків, початкової суспензії та десяткових розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 1. Загальні правила приготування початкової суспензії та десяткових розведень
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №3 1 (штуки)
ДСТУ EN ISO 6887-2:2022 (EN ISO 6887-2:2017, IDT; ISO 6887-2:2017, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Підготовка тестових зразків, початкової суспензії та десяткових розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 2. Особливі правила приготування м’яса та м’ясних продуктів
Опис предмета закупівлі
ДСТУ EN ISO 6887-2:2022 (EN ISO 6887-2:2017, IDT; ISO 6887-2:2017, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Підготовка тестових зразків, початкової суспензії та десяткових розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 2. Особливі правила приготування м’яса та м’ясних продуктів
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №4 1 (штуки)
ДСТУ EN ISO 6579-1:2022 (EN ISO 6579-1:2017, IDT; ISO 6579-1:2017, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод виявлення, підрахунку та серотипування Salmonella. Частина 1. Виявлення Salmonella spp
Опис предмета закупівлі
ДСТУ EN ISO 6579-1:2022 (EN ISO 6579-1:2017, IDT; ISO 6579-1:2017, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод виявлення, підрахунку та серотипування Salmonella. Частина 1. Виявлення Salmonella spp
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №5 1 (штуки)
ДСТУ 4530:2006 Ковбаси напівкопчені з м’яса птиці. Загальні технічні умови. Зі зміною та поправкою
Опис предмета закупівлі
ДСТУ 4530:2006 Ковбаси напівкопчені з м’яса птиці. Загальні технічні умови. Зі зміною та поправкою
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №6 1 (штуки)
ДСТУ EN ISO 6888-1:2022 (EN ISO 6888-1:2021, IDT; ISO 6888-1:2021, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод підрахунку коагулазопозитивних стафілококів (Staphylococcus aureus та інших видів). Частина 1. Метод із використанням агаризованого середовища Берда - Паркера
Опис предмета закупівлі
ДСТУ EN ISO 6888-1:2022 (EN ISO 6888-1:2021, IDT; ISO 6888-1:2021, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод підрахунку коагулазопозитивних стафілококів (Staphylococcus aureus та інших видів). Частина 1. Метод із використанням агаризованого середовища Берда - Паркера
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №7 1 (штуки)
ДСТУ ISO 7954:2006 (ISO 7954:1997, IDT) Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови з підрахунку дріжджів і мікроскопічних грибів. Техніка підрахування колоній, культивованих за температури 25 °С
Опис предмета закупівлі
ДСТУ ISO 7954:2006 (ISO 7954:1997, IDT) Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови з підрахунку дріжджів і мікроскопічних грибів. Техніка підрахування колоній, культивованих за температури 25 °С
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №8 1 (штуки)
ДСТУ 9188:2022 Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості
Опис предмета закупівлі
ДСТУ 9188:2022 Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №9 1 (штуки)
ДСТУ 8789:2018 Сухарі-грінки. Загальні технічні умови
Опис предмета закупівлі
ДСТУ 8789:2018 Сухарі-грінки. Загальні технічні умови
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №10 1 (штуки)
ДСТУ 4394:2020 Кава розчинна. Загальні технічні умови
Опис предмета закупівлі
ДСТУ 4394:2020 Кава розчинна. Загальні технічні умови
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №11 1 (штуки)
ДСТУ ISO 11294:2005 (ISO 11294:1994, IDT) Кава обжарена мелена. Загальний метод визначення вмісту вологи при втраті маси за температури 103 °С (з поправкою)
Опис предмета закупівлі
ДСТУ ISO 11294:2005 (ISO 11294:1994, IDT) Кава обжарена мелена. Загальний метод визначення вмісту вологи при втраті маси за температури 103 °С (з поправкою)
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №12 1 (штуки)
ДСТУ ISO 8199:2009 (ISO 8199:2005, IDT). Якість води. Загальні настанови щодо підраховування мікроорганізмів у культурі
Опис предмета закупівлі
ДСТУ ISO 8199:2009 (ISO 8199:2005, IDT). Якість води. Загальні настанови щодо підраховування мікроорганізмів у культурі
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №13 1 (штуки)
ДСТУ EN ISO 19250:2022 (EN ISO 19250:2013, IDT;ISO 19250:2010, IDT) Якість води. Виявлення Salmonella spp
Опис предмета закупівлі
ДСТУ EN ISO 19250:2022 (EN ISO 19250:2013, IDT;ISO 19250:2010, IDT) Якість води. Виявлення Salmonella spp
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №14 1 (штуки)
ДСТУ EN ISO 21872-1:2022 (EN ISO 21872-1:2017, IDT; ISO 21872-1:2017, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод визначення Vibrio spp. Частина 1. Виявлення потенційно ентеропатогенних Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae та Vibrio vulnificus
Опис предмета закупівлі
ДСТУ EN ISO 21872-1:2022 (EN ISO 21872-1:2017, IDT; ISO 21872-1:2017, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод визначення Vibrio spp. Частина 1. Виявлення потенційно ентеропатогенних Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae та Vibrio vulnificus
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №15 1 (штуки)
ДСТУ EN ISO 7899-2:2022 (EN ISO 7899-2:2000, IDT; ISO 7899-2:2000, IDT) Якість води. Виявлення та підрахунок кишкових ентерококів. Частина 2. Метод мембранної фільтрації
Опис предмета закупівлі
ДСТУ EN ISO 7899-2:2022 (EN ISO 7899-2:2000, IDT; ISO 7899-2:2000, IDT) Якість води. Виявлення та підрахунок кишкових ентерококів. Частина 2. Метод мембранної фільтрації
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №16 1 (штуки)
ДСТУ EN 26461-2:2004 (EN 26461-2:1993, IDТ) Якість води. Виявлення і підраховування спор сульфіторедукувальних анаеробів (клостридіум). Частина 2. Метод мембранного фільтрування
Опис предмета закупівлі
ДСТУ EN 26461-2:2004 (EN 26461-2:1993, IDТ) Якість води. Виявлення і підраховування спор сульфіторедукувальних анаеробів (клостридіум). Частина 2. Метод мембранного фільтрування
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №17 1 (штуки)
ДСТУ EN ISO 16266:2022 (EN ISO 16266:2008, IDT; ISO 16266:2006, IDT) Якість води. Виявлення та підраховування Pseudomonas aeruginosa. Метод мембранного фільтрування
Опис предмета закупівлі
ДСТУ EN ISO 16266:2022 (EN ISO 16266:2008, IDT; ISO 16266:2006, IDT) Якість води. Виявлення та підраховування Pseudomonas aeruginosa. Метод мембранного фільтрування
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №18 1 (штуки)
ДСТУ EN ISO 6888-2:2022 (EN ISO 6888-2:2021, IDT; ISO 6888-2:2021, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод підрахунку коагулазопозитивних стафілококів (Staphylococcus aureus та інших видів). Частина 2. Метод із використанням агарового середовища з фібриногеном плазми кролика
Опис предмета закупівлі
ДСТУ EN ISO 6888-2:2022 (EN ISO 6888-2:2021, IDT; ISO 6888-2:2021, IDT) Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод підрахунку коагулазопозитивних стафілококів (Staphylococcus aureus та інших видів). Частина 2. Метод із використанням агарового середовища з фібриногеном плазми кролика
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №19 1 (штуки)
ДСТУ ISO 15214:2007 (ISO 15214:1998, IDT) Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування мезофільних молочнокислих бактерій за температури 30 °С
Опис предмета закупівлі
ДСТУ ISO 15214:2007 (ISO 15214:1998, IDT) Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування мезофільних молочнокислих бактерій за температури 30 °С
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №20 1 (штуки)
ДСТУ 9221:2023 Картопля продовольча. Технічні умови
Опис предмета закупівлі
ДСТУ 9221:2023 Картопля продовольча. Технічні умови
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Позиція : №21 1 (штуки)
ДСТУ EN 1420-1:2004 (EN 1420-1:1999, IDТ) Якість води. Визначання впливу органічних речовин на якість води, призначеної для споживання людиною. Проведення оцінювання води в трубопровідних системах на запах і присмак. Частина 1. Метод випробовування
Опис предмета закупівлі
ДСТУ EN 1420-1:2004 (EN 1420-1:1999, IDТ) Якість води. Визначання впливу органічних речовин на якість води, призначеної для споживання людиною. Проведення оцінювання води в трубопровідних системах на запах і присмак. Частина 1. Метод випробовування
Код ДК 021:2015
22120000-7 - Видання
Кількість
1
Одиниця виміру
штуки
Адреса постачання
65005, Україна, Одеська область, м. Одеса, м. Одеса
Дата постачання по
31.10.2025 10:19
Умови оплати
Надання послуг
Тип оплати: Пiсляоплата
Період: 10 банківські днів
Розмір оплати: 100,0 %
Порядковий номер: 1
Умови поставки
Підписання договору
Тип оплати: Одноразова поставка
Період: 10 банківські днів
Розмір оплати: 100,0 %
Порядковий номер: 2
Документи лота
Документи закупівлі
28.08.2025 10:17
Оголошення про проведення закупівлі
Тендерна документація
Контактна особа
Відповідальний за закупівлю
Ковалець Іван Олександрович
Відповідальний за закупівлю (англійською мовою)
Електронна пошта
Телефон
+380680439332
Замовник
ЄДРПОУ
26614722
Повна назва
Військова частина А0873
Поштовий індекс
65005
Країна
Україна
Область або регіон
Одеська область
Населений пункт
Одеса
Адреса
вулиця Дальницька, 60
Період уточнень
Очікувана вартість
57 000 грн.
Період подання пропозицій
до 06.09.2025 15:00
Замовник:
Військова частина А0873
Контактний телефон:
+380680439332
Статус
Період уточнень
Очікувана вартість
57 000 грн.
Період подання пропозицій
до 06.09.2025 15:00
Замовник:
Військова частина А0873
Контактний телефон:
+380680439332
label__
value__
Офіційний майданчик публічних закупівель
© 1997-2025 Всі права захищено. Політика конфіденційності