Звернення:
За тендером : Добовий польовий набір продуктів «Норма 15»
Тема:
Щодо тендерної документації
Зміст:
Шановний Замовник, просимо дати роз`яснення щодо виконання вимог передбачених в п. 3.1. Додатку №2 та п. 3.1. Додатку №3 до тендерної документації, а саме: повідомити чи необхідно вказувати найменування державного/галузевого стандарту/технічних умов виробника, найменування виробника та країну походження на товар запропонований Учасником (предмету закупівлі) та/або додатково треба відповідна інформація щодо комплектувальних складових за кожним раціоном передбаченим технічною специфікацією МОУ на Добовий польовий набір продуктів Згідно ТС МОУ.68999-012:2024 (02), оскільки в Таблиці 1 ДОДАТОК № 2 до тендерної документації вказано лише раціон. Також, просимо дати роз`яснення щодо виконання вимог передбачених в п. 3.5. Додатку №2 та п. 3.5. Додатку №3 до тендерної документації, а саме: за якими саме основними показниками повинні бути складені Протоколи випробувань та/або Експертні висновки щодо оцінки відповідності запропонованого Учасником Товару вимогам нормативних документів, та які вимоги щодо дати їх виготовлення? (чи допускаються до надання випробування/висновки 2025року?)
Дата оприлюднення звернення:
21.08.2025 18:23
Щодо виконання вимог, передбачених в п. 3.1. Додатку №2 та п. 3.1. Додатку №3 до тендерної документації:
Норма № 15 - добовий польовий набір продуктів, яка затверджена постановою КМ України від 29.03.2002 № 426, комплектується шляхом поміщення первинно запакованих харчових продуктів та непродовольчих товарів вітчизняного та/або закордонного виробництва, та повинна відповідати вимогам ТС МОУ.68999-012:2024 (02).
Меню ДПНП виготовлятися згідно з ДСТУ, ГСТУ, СОУ, ТУ У, ТУ або іншої чинної нормативної документації виробника за технологічною інструкцією та рецептурою виробника, тому Довідка має містити інформаційні відомості про кожну комплектувальну складову раціону ДПНП, що є предметом закупівлі.
Щодо виконання вимог передбачених п. 3.5. Додатку №2 та п. 3.5. Додатку №3 до тендерної документації на всі харчові комплектувальні складові добового польового набору продуктів Норма № 15 необхідні протоколи відповідності за: фізико-хімічними та органолептичними показниками, та повністю відповідати вимогам ТС МОУ.68999-012:2024 (02).
Щодо дати їх виготовлення:
Протоколи акредитованих лабораторій мають мати посилання на найменування, ідентифікацію партії комплектувальної складової, дату виробництва. Висновки акредитованих лабораторій мають бути не раніше 2025 року.
Дата оприлюднення відповіді:
26.08.2025 16:55