Опис
2.1. Для підтвердження наявності в учасника працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, учасник повинен надати довідку за формою 3. У довідці зазначається інформація щодо наявності працівників відповідної кваліфікації, які будуть залучені для надання послуг, які мають необхідні знання та досвід (освіта, посада, кваліфікація тощо). Для підтвердження інформації, наведеної в довідці, учасник повинен надати документи, що підтверджують наявність правовідносин учасника з відповідними працівниками, наявність відповідної кваліфікації працівників, а також за необхідності документи, що підтверджують виконання учасником вимог спеціального законодавства щодо надання послуг за предметом закупівлі. Увага: Учасник для надання послуг може залучити осіб на підставі цивільно-правових договорів. У разі такого залучення, інформація про таких осіб не зазначається у Форму 3 а подається відповідно до ч.6 РОЗДІЛУ 3 даного Додатку 1 *Документи, що підтверджують трудові відносини (учасник може надати один з таких документів): 1) трудова книжка; 2) наказ про призначення на посаду, наказ про сумісництво (за наявності); 3) інші документи, передбачені законодавством, та які підтверджують наявність правовідносин учасника з відповідними працівниками. **Документи, що підтверджують освіту, наприклад: документ про освіту відповідних працівників, документальне підтвердження проходження такими працівниками навчання з питань гігієни та розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). ***Особові медичні книжки працівників (кухарів, водія, експедитора, за наявності вантажника тощо), що мають безпосереднє відношення до роботи за зазначеним предметом закупівлі відповідно до наказу МОЗ від 23.07.2002 № 280 “Щодо організації проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб”, зареєстрованого в Мін’юсті 08.08.2002 за № 639/6927, – перша та остання сторінки з відміткою про допуск до роботи та відмітками про проходження ними обов’язкового профілактичного медичного огляду. Стосується виключно тих працівників, які безпосередньо беруть участь у приготуванні, транспортуванні, зберіганні та видачі харчових продуктів харчування, готових страв та виробів.