Повний опис умов та розміру надання забезпечення
Довідка в довільній формі, щодо наявності у учасника обладнання та матеріально-технічної бази, достатнього для виконання умов договору про закупівлю із надання послуг щодо предмету закупівлі.
Наявність обладнання та матеріально-технічної бази для надання послуг, протягом встановленого цією документацією періоду, а саме:
- склад або складські приміщення для зберігання продуктів харчування,
- виробничого (-их) приміщення (-ь) (наявність харчоблоку/ кухні/приміщення для приготування готової їжі),
- автотранспорту для перевезення продуктів харчування, готових страв та виробів.
Учасник, шляхом подання у складі тендерної пропозиції всіх документів, що передбачені згідно цієї документації, повинен підтвердити: або наявність власного обладнання та матеріально-технічної бази, вказаного вище, або право користування вказаним вище обладнанням та матеріально-технічною базою на договірних засадах, або отримання відповідних послуг на договірних засадах від інших осіб/суб’єктів господарювання (співвиконавців/субпідрядників), з дотриманням визначених цією документацією вимог до матеріально-технічної бази, з використанням якого надаються відповідні послуги, разом із свідоцтвами про реєстрацію транспортних засобів.
Учасник також повинен надати:
- Договір або договори на надання послуг з дезінсекції, дезінфекції дератизації складських приміщень та виробничих приміщень (харчоблоку) зі строком дії не менше ніж до 31.12.2025 р.;
- Договір про надання послуг з дезінфекції автотранспортних засобів зі строком дії не менше ніж до 31.12.2025 р.
- Документ, який засвідчує радіаційну безпечність автотранспорту, вказаного Учасником виданий у 2025 році.
- Надати підтвердження здійснення процедури виявлення бактеріального забруднення середовища життєдіяльності людини методом змивів на наявність та/або відсутність бактерії групи кишкової палички (санітарно – мікробіологічне дослідження) з поверхні, яка контактує з харчовими продуктами, зокрема: кузову(ів) автотранспорту зсередини; стіни автотранспорту; стелі автотранспорту; підлоги автотранспорту; дверей автотранспорту; столу(ів) для фасування та/або пакування; тари що застосовується для перевезення продуктів харчування; змиви з холодильної та морозильної камери, а саме, надати відповідні протоколи досліджень або експертні (й) висновок, видані у 2025 році.
- Акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти (затверджений Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 08 серпня 2023 року № 1503, виданий на транспортні засоби, які зазначені в довідці.
- Дозвіл Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів для перевезення харчових продуктів або рішення про державну реєстрацію потужності на транспортування або лист щодо державної реєстрації потужності на транспортування.
- Акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти (Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України 08 серпня 2023 року № 1503 «Про затвердження форм актів, складених за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин, а також інших форм розпорядчих документів») та акт інспектування територіального органу Держпродспоживслужби, складений за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР (наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 №446 «Про затвердження форми акту, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР)» видані на складські приміщення.
- Учасник повинен мати в наявності кухню/приміщення для приготування готової їжі, що знаходиться на відстані не більше 30 км від місця надання послуги (закладу Замовника), для того, щоб забезпечити доставку готової гарячої їжі, з урахуванням того, щоб загальний час з моменту приготування, транспортування та видачі не перевищував дві години. Для підтвердження наявності/права користування зазначеного приміщення, Учасник повинен надати підтверджуючі документи.
- У разі, якщо Учасник не має місця постійної дислокації (кухня/приміщення для приготування їжі) на відстані не більше 30 км від місця надання послуги (закладу Замовника) - Учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції лист у довільній формі, у якому детально описати, посилаючись на наявну в Учасника матеріально-технічну базу, між дислокацією кухні/приміщення для приготування їжі Учасника і місця надання послуги (закладу Замовника) (із зазначенням відстані і часу, необхідного для доставки їжі), з поясненням/обґрунтуванням яким чином Учасник забезпечить щоденне надання послуг на об’єкті Замовника. Крім цього, для підтвердження наявності/права користування приміщення, зазаначеного у листі, Учасник повинен надати підтверджуючі документи.